Pentru ca tot este zi de vorbit despre filme, trebuie sa va zic ca abia am terminat de vazut „The Interview”. Si tocmai am inteles pentru ce a facut Sony tot tambalaul legat de filmul asta (ba ca nu-l mai difuzam, ba ca-l difuzam dar numai unde vrem noi, ba ca pe dracu sa-i pieptene). Era singura lor sansa ca vreun om sanatos la cap sa scoata arunce bani din buzunar ca sa vada acest… acest…nici nu stiu cum sa-l cataloghez. Stati ca mi-a venit: aceasta porcarie sinistra.

Eu inteleg cum e cu parodiile si comediile. Cred ca m-am amuzat la unele mult mai slabe ca asta. Dar dupa câtă publicitate s-a facut pentru „The Interview”, asteptarile mele o luasera razna. Daca nu e vrajeala toata porcaria cu hacker-ii nord coreeni care au spart serverele Sony (iar acum dupa ce l-am vazut, tind sa cred ca este), inseamna ca saracul Kim-Jong-un chiar nu prea are cu ce sa-si ocupe timpul. Pai atunci Nea Nicu se rasuceste in mormant, la ce-au facut astia din cinematografie cu el. Sa nu mai vorbim de Fidel, Saddam  si alti lideri ai lumii pe care i-am vazut cu adevarat facuti de rahat in fel si chip in diverse productii. Pai pe Gorbaciov si vestita lui pata lui de pe frunte ajunsesem sa-l vad mai des in comedii, decat la buletinele de stiri. Slab, va zic, slab de tot. 🙁

Cred ca deja stiti, in mare, despre ce este vorba, nu mai stau sa va povestesc si eu. Dar, in locul lui Kim-Jong-un, as face obligatorie vizionarea acestui film pe tot teriroriul Coreei de Nord. Inclusiv in scoli, internate, spitale si camine culturale. Doar asa, ca sa vada lumea cat de prosti sunt americanii.

Na, uite ca va pun si trailer-ul.