Ciudata asociere, nu ?

De ceva timp, tot aud la radio, spotul de promovare al concertului lui Richard Clayderman. In mod normal nu l-as fi retinut, dar e acolo o bucata din „ballade pour Adeline”, care face sa se zbarleasca pielea pe mine. De fiecare data cand il auzeam, imi propuneam sa bag un „youtube” cu piesa asta, cum ajung acasa. Da’ de fiecare data uitam. Pana alaltaieri, cand mi-am adus aminte. Ca sa vedeti cum se leaga lucrurile.

Sunt prieten pe facebook cu Claudia. Da, din pacate (sau din fericire), in zilele noastre a aparut o noua ramura a relatiilor interumane: prietenia pe facebook. Care este si ea de mai multe tipuri. Numai ca despre asta, voi scrie eu pe indelete, zilele viitoare. Ziceam ca sunt prieten cu Claudia. Pe facebook. Nu ne-am intalnit in viata noastra (se pune daca i-am vazut pozele de pe facebook?), dar ii citesc blogul. Poate si ea mie, dar n-as baga mana in foc…(las’ca aflu eu).

Cred ca Marti era, cand vad pe wall, un mesaj care mi-a starnit interesul. Claudia Tocila scria ceva de genul „maine o sa public un articol foarte personal, cu un subiect foarte drag mie”. Cam siropoasa recomandarea, dupa gustul meu, da’ am zis ca femeia scrie bine. Sa citesc a doua zi. Ceea ce am si facut.

Acu’, cred ca voi v-ati dat seama de cand umblati pe la mine pe blog, ca eu sunt sensibil cam ca o bucata de smirghel, tinuta la congelator. Da’ articolul fetei chiar mi-a starnit un fior. Flash-urile mele din copilarie, amestecate cu trairile ei, m-au cam tinut cu un nod in gat. Eh, lasa ca mi-a trecut repede. Numai ca am tinut sa-i spun si Claudiei, printr-un comment, parerea mea. Un picut cam „dintr-o bucata”, dar orientata spre bine.

Mare mi-a fost mirarea spre seara, cand aceeasi Claudia, mi-a trimis un mail prin care ma anunta ca am castigat o invitatie (dubla) la concertul lui Clayderman. Richard Clayderman. Eu (campionul anti-romantismului) si comentariul meu olecuta nesimtit? Parca nu-mi venea a crede si am „mail-uit-o” in acest sens, ca sa ma lamuresc.

Da, despre mine era vorba. Si stiti ceva ? Abia astept sa ajung acolo!!!

mihai_vasilescu_clayderman

 

P.S. Intre timp am cunoscut-o pe Claudia. Ne-virtual, in carne si oase. Bine, pentru asta a trebuit sa infrunt niste „catacombe” (nu pot sa divulg 🙂 ), dar zic eu ca a meritat. Dovada e mai sus.

P.P.S. Randul 9, da ?