Citeam ieri, la Arhi, un post despre cum lupta preotimea cosmopolita, ca pedofilia sa fie considerata boala, nu infractiune. Mai precis, citez: „Cardinalul sud-african Wilfrid Napier a declarat că pedofilii ar trebui să fie trataţi ca nişte persoane”bolnave”, ci nu ca infractori”.

Zi sa moara ma-ta! Cum ai ajuns la concluzia asta ? Ti-a zis al de sus, este ? Cum stateai tu asa si-o frecai prin biserica, odata ti-a aparut scris in spatele pro-naos-ului: „Frate Wilfried, nu-i nici o problema daca mai futeti cate un copilas din cand in cand. Totul e sa fie sub 12 ani. Pentru baietei, se spun cinci ave maria, pentru fetite doar trei. Asta pentru sex normal, pentru oral, cate zece ave maria de copil. Si sunteti mantuiti.” Sau care e mecanismul ?

mihai_vasilescu-preot

Si asta se intampla in conditiile in care sinuciderea este considerata pacat capital. In acceptiunea sfintiilor sale, sinucigasii vor arde vesnic in flacarile iadului. Pai cum sa indraznesti sa-ti iei viata fara sa stie un popa. Sau macar sa fie de fata. De fapt, uite ca am si eu o dilema: daca un „sfant parinte” (a se citi un popa ordinar) isi ia viata in urma faptului ca a abuzat un copil, el o sa putrezeasca in iad ? Si daca da, pentru care dintre fapte ? Ca doar nu poti sa arzi omu’ in iad pentru ca e bolnav.

Sictir! Bai mi-e o sila de astia de nu va pot descrie in cuvinte. Pai futu-va in gura sa va fut (daca vreti s-o spun asa pe bune), cat s-a putut (a se citi sute de ani) i-ati ars pe rug pe toti care nu va suflau in cur. Sau i-ati torturat. Dupa ce n-ati mai putut sa-i exterminati, i-ati excomunicat sau v-ati pus cu amenintarile pe ei. Nu poate omul nici sa se nasca, nici sa se insoare, nici s-o mierleasca fara sa fiti voi de fata. Mancati, beti si futeti (daca nu aveti ce, macar intre voi) moca toata viata fara sa va pese. Fara macar sa platiti impozit la stat, pe banii luati de la enoriasii multumiti ca l-au mituit pe Dumnezeu. Si acum vreti s-o dati, in asa fel, sa scapati de o muie cinstita si muncita la parnaie??? Pai drept e asta in fata Domnului?

mihai_vasilescu-puscariasi