Din pacate (sau din fericire) nu am scris eu ceea ce o sa cititi mai jos. „Materialul” este proaspat cules de pe facebook. A fost postat ca status, de catre o domnisoara, ca sfat pentru „surorile de suferinta”. Gen, luati aminte si nu faceti ca mine! Eu am fost impresionat de clarviziunea ei. Desi sunt din „tabara adversa”, am considerat ca merita sa-l public, pentru ca azi este 8 Martie. Si asta e ultimul cadou pe care vi-l fac, fetelor.

In afara de cate o virgula sau un punct, pe ici pe colo, nu am schimbat absolut nimic.

Sa-i dam cuvantul domnisoarei:

„Se gasesc in numar mare in orasele mari din Romania. Eu o sa vorbesc despre cei din Bucuresti.
De regula sunt la volan, au ceas la mana stanga si toate tricourile pe care le poarta sunt calcate la dunga. Folosesc parfumuri originale si-si poarta cu mandrie blugii skinny. Varsta este intre 22-35. Aproape toti „de abia au iesit” dintr-o relatie esuata.
Ziua alearga, ei sunt foarte ocupati, iar seara isi verifica agenda smartphone-ului sa mai sune o „pasarica”.
In general au masa la club sambata de sambata. Inainte de club, ii gasiti la cafele cu baietii. Fetele vin direct la club. Iar dupa club, ii gasiti la dristor shaorma.
Vrajelile lor sunt de necrezut, dar voua va place sa vi se bage adresa pe gps si sa va urcati ca niste regine pe locul din dreapta.
Barbatii pe cinste nu au intotdeauna posibilitati financiare extraordinare desi voi asta vreti sa credeti. Fetelor sa stiti ca, in fiecare barbat, se ascunde o bucatica de „barbat pe cinste”
Desi ei va platesc consumatia de maxim 50 de ron, cu toate stiti ca dupa primul sau al doilea suc ajungeti in pat. Desi stiti si treaba asta, vi se pare ca nimic nu e mai frumos decat sa-ti bei cola pe un fotoliu crem cu motive maron, alaturi de un barbat pe cinste! Good girls!
Uneori sunt extraordinar de vorbareti, iar alteori sunt muti. Totul depinde de scorul meciului, starea de sanatate a mosului de la parter, iar cateodata depinde de decolteul tau.
Baiatul pe cinste va face sa credeti ca isi doreste o relatie foarte serioasa, un suflet cald langa al lui, un sms minunat intr-o dimineata calduroasa si mai ales plimbari romantice, in doi, prin Herastrau. Ei de fapt, vor o noapte de sex. Dupa care „realizeaza” ca nu va potriviti, nu aveti interese comune etc si nu va mai cauta. Nu va faceti griji fetelor, baietii pe cinste sunt cu nemiluita!
Bucurestiul s-a umplut de baieti pe cinste datorita voua. Aproape orice barbat, cu varsta cuprinsa intre 22-35 de ani, isi permite sa va plateasca sucul. Daca iesiti cu un barbat cu bani in oras, asta nu inseamna ca o sa-si imparta fifty fifty banii de pe card cu voi. Si nici ca o sa va plateasca abonamentul la solar. Sau ca o sa va faca abonament la sala de fitness de la Rin. Inseamna ca vrea sa va f**a. Voi va f****i, ei sunt fericiti, totul e roz. Vreau sa va intreb un lucru: pentru a cata oara porniti in cautarea unui barbat pe cinste?”

mihai_vasilescu-skinny+angry