Pentru ca m-a intrebat foarte multa lume, am decis sa public in ce fel am reusit eu sa slabesc. Mai precis cum „numaram” caloriile.

Asa cum am scris si in articol, secretul este Vointa. Va rog sa ma credeti ca nu vreau sa ma laud sau ceva de genul asta. Dar daca te-ai hotarat sa slabesti, trebuie sa te si tii de asta. Altfel, tot ce ai dat jos, pui la loc dublat. Nu glumesc, nu exagerez. Am patit-o eu. De multe ori.

   Mai jos aveti numarul de calorii pe care il mancam zilnic. Nu conteaza din ce ti le iei. Ideea e sa le respecti. Sau sa nu depasesti cu „nesimtire”. Nu sunt un guru. Nu trebuie sa faceti musai ce am facut eu. La mine a dat rezultate si v-ati manifestat intentia sa vedeti. Deci, nu ma judecati si nu ma injurati.

Luni: 600 cal;
Marti: 600 cal;
Miercuri: 600 cal;
Joi: 600 cal;
Vineri: 800 cal;
Sambata: 1200 – 1400 cal;
Duminica: 1200 – 1400 cal;
–          Ideea este sa se manace de 4 ori pe zi. Ultima masa la ora 18.00. Eu mancam la 9.00, la 12.00, la 15.00 si la 18.00;
–          Trebuie bauti macar doi litri de apa pe zi. Multi nu se mai hidrateaza cand incep o cura si au impresia ca slabesc. De fapt doar se deshidrateaza.
–          Pentru ca numarul de calorii este insuficient trebuie luate vitamine, ca sa aiba organismul de unde sa-si “traga”. Eu am luat Supradyn. O pastila pe zi.