Vazusem stirea la vremea ei, in 2012. Dar mare mi-a fost mirarea sa aud din nou de chestia asta, zilele trecute. Dupa ce am aflat si decizia definitiva a judecatorilor, mi-am dat seama ca totul a fost la misto de la inceput pana la sfarsit. De la acuzatia de viol, pana la cei patru ani cu suspendare, totul a fost un circ. Pentru cei care nu stiti despre ce e vorba si nici nu aveti rabdare sa urmariti stirea, va spun eu in cateva cuvinte. Femeia asta, Luminita Perijoc, a trimis un taximetrist sa-i cumpere cate ceva. De mai multe ori, in aceeasi seara. Ala s-a dus, s-a intors cu produsele achizitionate, printre care si niste sticle de vin. „Violatoarea” s-a apucat sa bea, iar la un moment dat l-a invitat si pe soferul asta la un vin. Si cum stateau ei la un pahar de vorba, odata scoate tipa un cutit, i-l pune la gat si-i sopteste tandru „acum ori ma futi, ori ai dat de dracu’”. Dupa care l-a mai si sechestrat si batut. Cam asta este pe scurt.

Eu am ras de m-am cacat pe mine, din ziua aia cand era calda stirea. Crezusem ca taximetristul e pe genul campion regional la sah si tabinet. Ca l-a luat aia de-o aripa si l-a tavalit pe jos, insotit de rugamintile lui sa nu-o mai dea la „operatie”.

mihai_vasilescu_geek

sursa foto

Ti-ai gasit, aruncati si voi o privire la gagiu’ asta si apoi ziceti-mi daca este genul pe care sa il pocneasca femeia aia. Care nici nu pare pe genul Nikita, ca sa zici ca avea cum sa-l altoiasca.

mihai_vasilescu_nikita

sursa foto

Deci ditamai omu’ (mie-mi pare si usor de etnie roma, dar na, poate avea doar pigmentul mai inchis sau statuse mai mult la plaja) l-a luat una de patruj de kile, l-a trosnit, l-a sechestrat si l-a mai si violat. Mda, fix asa a fost. Voi mai trimiteti taximetristi sa va faca niscaiva cumparaturi? Nu? Nici eu. Si cred ca mi-as lua minim o usa de logan in cap, daca l-as chema pe unul si i-as zice „boss, da si tu repede o fuga si ia-mi doua sticle de vin si un pachet de kent. Ah si niste bomboane fondante”. Credeti ca baga ala in viteza si se duce la cumparaturi? Vedeti-va de treaba, aia doi se stiau de multa vreme. Si tot de atata vreme omu’ ar cam fi vrut sa-i faca niste chestii tipei. Invitatia aia la vin i-a picat ca o manusa. Habar nu am ce s-a intamplat acolo, dar sa-l violeze ea, in niciun caz nu ar fi fost posibil. Adica as vrea sa stiu si eu cum ar fi fost realizabil, din punct de vedere „tehnic”. E cunoscut ca erectiile monstruoase apar cand suntem amenitati cu diverse arme. Si cu cat este pericolul mai mare, cu atat e si erectia mai tare (rima involuntara).Vra-jea-la!

mihai_vasilescu_luminita-perijoc mihai_vasilescu_taximetrist_violat

sursa foto

Nu stiu de la ce s-au certat acolo si nici nu ma intereseaza. Tot ce pot sa va spun este ca nu inteleg de ce nu i-a mutat falcile din loc (el, ei). Poate avea cazier si fiind la ea acasa, s-a temut sa n-o sa-l creada nici naiba ca a fost amenintat si sechestrat. Daca aia se apuca sa declare „a intrat peste mine a vrut sa ma viloeze si m-a lovit”, sunt mari sanse ca politia s-o creada pe ea. „Il cunosteam de mult, capatasem incredere in el, de-aia l-am lasat sa intre in casa. Nu stiu ce l-a apucat in seara asta de m-a lovit si a sarit pe mine”. Pai la o eventuala declaratie a ei, de genul asta, el nu mai avea decat sa impacheteze pentru arest. Cred ca este singurul motiv pentru care nu a pocnit-o. Altfel nu-mi explic.

Iar decizia finala a judecatorilor e data in acelasi spirit „la misto”, cum a fost intreaga tarasenie: patru ani cu suspendare. Daca e bascalie, sa fie pana la capat. Cum credeti ca ar fi sunat decizia daca totul ar fi fost pe bune, cu sechestrare, bataie si viol in toata regula? Sau daca barbatul era cel acuzat? Va spun eu: cu executare!