Sâmbătă, adică mâine, are loc Bloggers Lan Party ediţia cu numărul 9.  Dacă vă stiţi vreunul de pe aici împătimit cu jocurile pe pc şi Playstation, îl iau cu mine acolo să ne batem ca chiorii. Virtual, desigur.

Uite ce se va juca:

Starcraft 2 – Legacy of the Void (PC)- e un joc de strategie foarte popular făcut de Blizzard, se joacă din moși-strămoși la nivel mondial. Abia s-a lansat, îl recomand măcar o dată în viață.
Guitar Hero (Play Station 4) – e singurul mod în care poți cânta la chitară fără să știi, în mod real, să cânți la chitară – cine se descurcă cel mai puțin prost pleacă cu jocul acasă – simple as that.
– Mortal Kombat X/FIFA 16 (Play Station 4) – e cu bătaie, dar nu contează dacă ai 1.60m și 45kg sau că ești cât un munte, ci doar cât cumpăt deții și cât de repede îți miști degetele.
– Hearthstone (smartphones) – un card game foarte addicting și ușor de jucat, recomandat tuturor
– Boardgames – îți amintești ”Nu te supăra, frate?” Eh, așa, numai că în 2015 și se cheamă altfel.

 

Dacă vă tentează vreunul dintre ele şi vreti să veniţi cu mine sâmbătă, băgaţi un comentariu. Diseară trag la sorţi şi vă anunţ cine a câştigat. Deci mai aruncaţi un ochi pe aici, ca să vedeţi dacă mâine ne petrecem juma’ de zi împreună.

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

mihai_vasilescu_blp9