Articol scris de mine, dar doar după ce m-am imaginat pentru câteva minute în pielea „piticului” de 1,80m din această poveste flamboaiantă. Nu, nu are niciun rost să citiți mai jos dacă nu dați click pe „poveste flamboaiantă”, pentru că n-o să înțelegeți nimic. Plus c-o să ratați una dintre cele mai cringe povești pe care le-ați citit vreodată.

Am cunoscut în decembrie, pe Bumbler, o tipă care mi-a plăcut. Drăguță bine de tot, simpatică, sociabilă, am vorbit cu ea o tonă de lucruri și nu m-am plictisit o secundă, decentă, liniștită, cam tot ce ți-ai putea dori de la o femeie. Adică nici măcar o intenție de glumă tip „băi, dar nu mi-ai arătat tu ce plă ai din primele zece minute”, motiv pentru care am dat naibii Tinderul. În ultimul an, pe tinder, parcă sunt doar tâmpite imature care nu vor decât plă.

A vrut să ieșim de revelion, la fix, că tot n-aveam ce face, băieții mei erau plecați toți din București. Faza e că m-a târât la un concert stupid în IOR, cine plm mai merge în ziua de azi la Delia și Voltaj? Noroc că n-a durat mult, mai și înghețasem p-acolo, și m-a dus la un restaurant unde făcuse rezervare.

Aici a fost mișto până a început disperata să vorbească doar despre ea. Eu fac, eu dreg, eu sunt frumoasă, eu nu m-am întâlnit în viața mea cu un bărbat mai scund decât mine, eu sunt cea mai cea, eu când mă bășesc miroase a lavandă. Era așa plină numai de „eu”, de-am și întrebat-o la un moment dat dacă mai e loc și de alte pronume în viața ei. N-a înțeles.

Până la urmă mi s-a luat de atâta ego inflamat și i-am zis că a doua zi am niște treabă, so ar cam trebui să plecăm pe la casele noastre. S-a cam strâmbat, că nu venise încă friptura, dar n-a avut ce face.

Ne-am despărțit pe drum spre mașină, am pupat-o rapid pe obraz ca să nu cumva să înțeleagă alte căcaturi, că te puteai aștepta la orice de la ea. Ca să nu pic de imbecil, am întrebat-o dacă vrea să ne mai vedem, dar am zis-o mai așa cu juma’ de gură și cu târșă-n suflet, că mi-era să nu zică „da”. A zis „nu” și n-am știut cum să plec mai repede, să nu cumva să se răzgândească.

Am intrat în mașină, i-am dat unfriend pe Bumbler și block peste tot, acolo, în parcare, că mi-era să nu uit până acasă.

Fmm de disperată de viață!