Vă avertizez încă de la început că s-ar putea să nu fiți pregătiți pentru vestea asta incredibilă. Ia fiți atenți aici:

S-a intamplat ceva extraordinar pentru planeta Pamant si omenire in aceasta seara.

S-au eliberat cele 144000 de ”matrite” masculine, care fusesera intemnitate.Aceste matrite sunt tiparele de barbati care exista pe intreaga planeta.

Urmeaza “pacea de 1000 de ani”.

Este moment de sarbatoare.

In planul fizic mai dureaza cateva luni pana se vor vedea.

Recomand tuturor barbatilor sa se imputerniceasca cu energia lor primordiala si sa-si uneasca energia lor sexuala cu chakra inimii.Cum se face asta?

Prin intentie.❤

Este neaparat nevoie sa facem acest lucru cati mai multi barbati.Asa vom reusi sa ajutam femeile si impreuna sa co-cream un loc mai bun.

Multumesc tururor celor care au pus umarul la aceasta eliberare(intrupati si destrupati)!!!

P.S inainte in unire!!! (de aici)

Sunt fascinat de oamenii ăștia care n-au reușit să descopere scrisul corect în limba română, în schimb au descoperit iluminarea și absolutul. Sau ceva. Fascinat, vă spun. Iar dacă vă uitați și pe comentarii, o să vedeți că aproape toți cei care se bucură de salvarea pe care ne-o aduc matrițele masculine (gizăs, cu greu pot să scriu așa ceva) sunt exact la fel: agramați și lenți în gândire (ca să folosesc un eufemism).

La fel de fascinat sunt că printre cei peste 6000 de bezmetici, care au dat like acestui delir, sunt și opt oameni de la mine din listă. Mă rog, au fost opt oameni de la mine din listă, că tocmai mă pregătesc să-i eliberez de chinuri.

Dar cel mai fascinat sunt de faptul că oamenii ăștia sunt printre noi, te întâlnești cu ei la coadă la lapte și ai impresia că sunt normali.

Bun, acum o să mă iertați, mă duc să-mi curăț ciacrele înainte să le împuternicesc cu energia mea primordială.