Am avut și am prieteni, amici sau cunoscuți care au ales să fie vegetarieni, vegani sau chiar raw-vegani. Nu am nimic de comentat despre alegerea lor, mai râd de ei, mai facem vechea glumă cu ieșitul la păscut, dar până la urmă fiecare bagă sub nas fix ce vrea, că nu mănâncă pe banii mei sau pe sănătatea mea.

Băi, dar toți veganii sau raw-veganii ăștia pe care-i cunosc, chiar și cei mai înrăiți dintre ei, în momentul în care le-au apărut copiii în familie, au lăsat naibii toate convingerile și-au ales să-i hrănească așa cum scrie la manual. Și așa e normal să fie, așa trebuie sa se întâmple lucrurile, că nu sunt obligați copiii să sufere pentru că părinții lor au decis să nu se mai hrănească decât cu fructe care cad singure din pomi sau cu legume care se sinucid sărind din pământ.

Nu glumesc, am fost extrem de interesat de subiect, eram extrem de curios dacă încep să bage doar mâncare vegană în copii, ca să pot să nu mai fiu nici eu prieten cu ei. Dar nu, absolut toți au fost cu mințile la ei. După ce le împlinesc copiii 18 ani, pot alege să mănânce doar asparagus sălbatic cu măcriș de cultură, dacă asta-și doresc, dar până atunci primesc exact ce spune pediatrul că trebuie să primească, conform vârstei. Chestie pentru care i-am apreciat.

De-aia m-a luat de cap când am citit la zoso știrea asta:

„O mamă vegană a fost găsită vinovată pentru că și-a înfometat bebelușul până la moarte cu o dietă de legume și fructe crude”.

Nu se poate așa ceva! NU SE POATE! Sper să putrezească ambii părinți în pușcărie, să mai iasă doar când o să hotărăsc eu că pot ieși. Bănene, un an și șase luni avea bietul copil… ☹ N-aveți idee cât de tare mi-a sărit tensiunea când am citit. Cel mai tare mă afectează la cap când citesc sau văd știri despre copii sau animale, cele mai nevinovate ființe de pe planeta asta, care suferă. Sper să putrezească ăia amândoi, părinții, în închisoare.

Apropo, ce se întâmplă cu veganii și raw-veganii care ajung în detenție? Știe cineva? Au regim de hrană separat? Sau sunt obligați să bage ce mănâncă și ceilalți deținuți?