În ziua 2, am condus Honda HR-V pe traseul Azuga – Rupea – Meșendorf – Colibița. În total 365 de kilometri. Partea cea mai mișto este că eu cam întorceam capul pe stradă după Honda asta, mașină care mi se pare extrem de frumoasă. Capul o să-l întorc eu în continuare, dar măcar am condus-o și m-am jucat un pic cu ea, să văd ce poate. Băi, ce să zic, poate.

Vă las aici rezumatul video al zilei. E scurt, e concis și reușește să sintetizeze absolut tot ce-am făcut ieri.

Iar mai jos vă las ceea ce eu consider a fi cele mai mișto fotografii ale zilei precedente. Iar de data asta unele dintre ele sunt de-a dreptul spectaculoase, nu doar mișto. În special ultima este mirobolant de spectaculoasă. 😛

Ca să înțelegeți la justa valoare articolele scurte de genul ăstuia, o să vă spun că tot ce vă las ca rezumat al zilei anterioare este scris noaptea, după ce am ajuns la hotel, ne-am cazat, am mâncat și-ar trebui să pic lat la somn.

Cât despre materialele foto-video, ce să vezi, se întâmplă exact la fel. Băieții din echipa tehnică le montează și le prelucrează tot noaptea târziu. Spre exemplu, videoul rezumat de mai sus a fost bun de publicare mult după miezul nopții.

Am zis că e necesară această precizare pentru cei care poate nu-și dau seama cum merg lucrurile într-o situație de genul acesteia și mă înjură discret în gând, pe motive de: „ai și tu un chef de muncă, Vasilescule…”

P.S. Pentru c-ați fost cuminți, dar mai ales pentru cei care nu mă urmăresc și pe Facebook, vă las bonus o poză cu rapiță.

Cam atât pentru ziua 2 din CarsAndRoads by Michelin

🍀 Green Partner: Banca Transilvania prin BT Leasing

⛽ Alimentat de: MOL Romania

🚗 Mobilizat de: Autonom

💻 Tehnologizat de: Server Config