LATER EDIT

Am efectuat tragerea la sorți. În premieră, am fost nevoit să trag la sorți adresele voastre de email, nu numele ca până acum. De ce? Pentru c-am constatat că există multe comentarii semnate cu același nume, deși userii sunt persoane diferite, chestie care m-ar fi încurcat teribil (de exemplu, numai „Cătălin” sunt vreo trei). V-am explicat asta ca să înțelegeți de ce nu vă las printscreen-ul cu rezultatul tragerii, cum fac de obicei. Ar fi total împotriva oricăror reglementări GDPR să vă las la îndemână o listă cu 486 adrese de email valide.

Așa, acum c-am lămurit asta, iată numele celor doi câștigători ai voucherelor Otter de câte 400 lei:

👉 Braila Gabriel

👉 Marina Vlădescu

Să-i poate cu plăcere, zic.

Pentru astăzi v-am pregătit o surpriză extrem de mișto. Dar ca să ajungem la ea, trebuie să vă povestesc cum eram în fața hotelului, la Brașov, o așteptam pe vară-mea să coboare. Stăteam așa și mă uitam la oamenii care se plimbau prin Piața Sfatului, când mă trezesc cu o mână pe umăr și o voce languroso-insinuantă în ureche:

– Mă aștepți de mult?

Mă întorc. Un tip bărbos roșcovan, pe genul lumberjack, se uita galeș la mine. Mă rog, i s-a mai stins dulceața din priviri când s-a prins că nu pe mine voia să mă vadă. S-a înroșit puternic, și-a cerut scuze, după care stăteam acolo amândoi, așteptând, evitând să ne uităm unul la celălalt.

Cum vară-mea, pentru care „vin în 5 minute” poate să însemne orice de la jumătate de oră în sus, întârzia, am mai stat așa o vreme. La fix cât să-l văd și eu pe ăla cu care mă confundase. Un individ banal, care ÎN NICIUN CAZ nu se putea compara cu mine. Că io sunt înalt, frumos, și deștept, doamnelor și domnilor. Iar în curând voi fi și silfid. Mă rog, nu știu cât de „în curând”, dar voi fi. Aproape că m-am simțit ofensat, vă spun, cum să mă confunde cu ăla, cum?

Mă uitam după ei, cum se îndepărtau ținându-se fericiți de mână, și n-am putut să nu constat că de la o vreme am început să dezvolt un soi de magnetism, practic las în urma mea o dâră de feromoni sau ceva. Se pare că deocamdată atrag mai mult bărbații, dar nu-mi pierd speranța că la un moment dat, cândva în această viată, vor începe și femeile să se simtă atrase de mine.

Și mă gândesc dacă n-aș putea aduce mult mai aproape acest moment cu o pereche de sneakerși de la Otter. Mai ales că oamenii au reduceri de până la 40% și peste 1000 de modele din care poți alege. Reduceri valabile online, pe otter.ro, dar și în magazinele Salamander, Tezyo și Aldo. Bănuiesc că știți că vorbim despre branduri ca Gryxx, Epica, Skechers, Otter, Geox, Replay și încă vreo câteva zeci la fel de cunoscute. Ei bine, toate astea sunt prezente în campania cu reduceri de până la 40%.

Iar acum vine surpriza pentru voi. Știți, se spune că nu se încălzește afară cu adevărat până nu câștigi un voucher de la Otter. Ei bine, ca să fie siguri-siguri că vine căldura, cei de la Otter pun la bătaie nu unul, ci DOUĂ vouchere, fiecare a câte 400 de lei, ambele pentru cititorii acestui blog.

Cum faceți să intrați în posesia lor? Extrem de simplu. Iată:

➡️ Intrați pe otter.ro și vă alegeți o pereche de pantofi sport de la ce brand vrea suflețelul vostru. Adică exact pe ăia pe care i-ați lua dacă ați fi în posesia unuia dintre vouchere

➡️ Îmi lăsați link-ul într-un comentariu, ca să înțeleg eu că: „uite, boss, p-ăștia i-aș lua”

➡️ Atât

Singura condiție este ca modelul ales să nu depășească valoarea celor 400 de lei ai voucherului. Nu de alta, dar trebuie să munciți și voi măcar cinci secunde pentru voucherul ăla. 😀

Sâmbătă, cândva în cursul zilei, face fratele vostru tragerea la sorți și aflăm cei doi norocoși. Singura mea rugăminte ar fi să folosiți adrese de email valide pentru comentarii. Ca să-i pot înștiința pe câștigători și să le pot trimite și codurile de voucher.

Acestea fiind zise, să vină căldura aia odată, că nu mai pot cu frigul.

sursa foto: freepik.com