Ceea ce aveți mai jos este un cântec al victoriei, prieteni. Poate aș fi reușit să-l trec cu vederea dacă-l cânta corul armatei roșii, dar fetele alea, care grăiesc vesel și ritmat despre cum măreața rusie va obține victoria în mai, par niște cetățenece care n-au treabă cu corul armatei.

Cântă din toată inima și se observă că sunt, cum să zic, deosebit de pătrunse de ororile războiului, este? Se simte pe ele că suferă și că sunt mințite de propaganda rusească de stat.

În viața mea nu am avut sentimente de ură față de vreun popor. Întotdeauna m-am gândit că peste tot, în orice țară, există și uscături, prin urmare nu poți judeca niciun popor după câțiva oameni care nu-i fac cinste. Dar de când cu războiul din Ucraina, am ajuns efectiv să nu mai suport nimic din ce are legătură cu rusia, iar asta îi include în special pe ruși. Acești nevinovați care habar nu au ce se întâmplă în Ucraina.

Dacă vă uitați cu atenție de la început, o să constatați că bietele tinere nevinovate desenează în aer celebrul Z de pe tancurile rusești. Pentru că le-a impus propaganda rusă, nu din alte motive, altfel ele suferă profund și tot ce-și doresc este să fie pace între popoare.

Fmm, veață!