Dacă sunteți ca mine și mereu lăsați cumpărăturile de Paști pentru ultimii pași ai ultimei sute de metri, înseamnă că acest articol o să vă vină mănușă.

Nu de alta, dar când zic „cumpărăturile” mă refer atât la „cele cuvenite” pentru masă, cât și la cadourile pentru prietenii voștri care încă mai cred în iepuraș.

Ho, nu săriți, că n-am de gând să vă spun ce trebuie să mâncați de Paști, aici nu mă bag, e treaba voastră dacă vreți s-o ardeți pe tradițional cu ouă, mile, drob, sarmale, pască, salată de boeuf, cozonac și restul sau, dimpotrivă, sunteți rebeli și va comandați sushi de înviere.

Eu să merg pe celelalte „bucate”, alea lichide, care le ușurează alunecatul prin esofag celor de mai sus. Prin urmare, dacă n-ați apucat să faceți plinul, sau dacă l-ați făcut dar ați calculat greșit și deja începe să se golească depozitul, sau pur și simplu v-ați dat seama că v-ar mai trebui câte ceva pe partea cu licorile magice, de azi până duminică, pe 24.04, aveți la dispoziție codul de reducere EASTER18.

Cod pe care îl puteți folosi pentru cumpărături pe noul site al prietenilor de la Finestore și care o să va ofere un discount general de 18%, indiferent ce hotărâți să puneți în coș. Zic eu că e drăguț din partea lor că s-au gândit să ne facă acest cadou. Să fie primit.

După cum ziceam, dacă pentru voi ați apucat deja să completați stocurile de licori magice, puteți folosi același cupon ca să cumpărați cadouri pentru prieteni sau pentru cei din jur. Nu știi pe unde te poartă pașii în a doua zi de Paști, că mereu când ești liber te ia cheful de mers în vizite, și e bine să ai o sticlă de ceva fin pe care să i-o pui gazdei în brațe, și-ai scăpat.

Ca să nu mai spun că există șanse mari să fiți obligați să mergeți la socri în prima zi de Paști. Și nu vrei să te duci la mama soacră cu mâna goală, crede-mă, chiar nu vrei. 😊

Iar pentru acest scop nobil puteți folosi cu succes maxim același cod pentru 18% reducere: EASTER18.

Deși codul este valabil până în prima zi de Paști, duminică, 24.04, am o bănuială că nu vor lucra curierii decât până pe joi-vineri, prin urmare, dacă aveți nevoie de câte ceva, sfatul meu ar fi sa rezolvați azi, cel târziu mâine. Altfel, pun pariu că veți primi după Paști toate comenzile.

Acestea fiind zise, știu că pentru voi nu trebuie să vă spună nimeni ce să vă cumpărați, dar dacă aveți nevoie de idei sau recomandări de cadouri pentru mers în vizită, după cum spuneam, la vecini, la rude sau la prieteni, vă las eu aici câteva:

➡️ Dictador

➡️ Masi

➡️ Gosset

🔔 Sau acel cadou care vă va sălta enorm atât în ochii lu’ tata socru, dar, mai ales, în cei ai mamei soacre.

Evident, dacă nu vă face nimic cu ochiul, le puteți ignora cu succes și vă puteți alege ce vrea suflețelul vostru de pe Finestore.

Cu speranța că v-am fost deosebit de util, atât pentru azi.

sursa foto: freepik.com