Vă spuneam acum vreo două săptămâni cum arată „adevărul” pentru ambasada rusiei din București și va lăsam aici fotografiile aferente, ca să înțelgeți exact despre ce e vorba.

Nimic nu s-a schimbat de atunci. În fiecare zi în care am trecut pe acolo, m-am uitat în altă parte ca să nu le mai văd. Până astăzi.

Astăzi, când îmi făceam plimbarea zilnică, am trecut pe lângă ambasda rusiei și-am descoperit că cineva a mai pus niște fotografii pe gardurile exterioare. Fotografii care înfățișează adevărul ăla adevărat, ăla pe care îl vedem cu toții zilnic, mai puțin rușii și susținătorii lor. Le aveți mai jos pe toate.

Așa arătau azi, 3 aprilie, gardurile despărțitoare din fața ambasadei federației ruse la București. Respectul meu nețărmurit se îndreaptă către cetățeanul care s-a dus la primărie și-a luat aprobare pentru treaba asta (că aprobare a avut, l-am întrebat pe unul dintre jandarmii din dispozitiv), după care a avut cojones să meargă și să repună adevărul pe făgașul normal. Respect!

Nu știu cine a făcut asta, dar e posibil să știe cineva de pe aici. Dacă știti, vă rog din suflet să-i lăsați numele, ca să putem să-l cinstim pe om cum se cuvine. Da, văd că există acolo logo-ul celor de la Geeks for Democracy, dar mă gândeam că poate aflăm și numele celui (sau celor) de la ei care au avut ideea asta.

P.S. După fiecare fotografie, am pus și explicațiile care se regăsesc în colțul fiecărei imagini. Le-am făcut crop și le-am mărit, ca să puteti citi ce scrie pe ele.

P.P.S. Aș vrea să fiu de față când ajunge mâine dimineață la muncă tavarișci Kuzmin, vede pozele astea și începe să urle că de ce nu le-a dat nimeni jos. Da, chiar aș vrea să fiu de față când o să i se răspundă că sunt puse cu aprobarea primăriei și se află pe domeniul public, deci personalul ambasadei n-are voie sa le dea jos. N-aveți idee cât aș vrea să fiu de față.