Băi, vă spun foarte sincer că asta e una dintre cele mai bune vești pe care le-am citit în ultima vreme. Era cazul să se întâmple ceva, pentru că actuala aplicație, HBO Go, devenise aproape inutiliziabilă. Nu vorbesc de oferta de filme și seriale, vorbesc de cât de greoi și neprietenos se mișca. Din cauza asta, aproape că renunțasem s-o mai folosesc.

Mă rog, mai mult ca sigur cei de la HBO știau ca urmează lansarea Max și nu și-au mai bătut capul cu dezvoltarea ei. Deci, să vină HBO Max, aștept ca și când. V-am zis că în ultima vreme mă uit la multe filme si seriale, da’ nu m-ați crezut. Na, acum poate mă credeți.

Altfel, ce este foarte imporant să știți:

Utlizatorii care au deja abonament la HBO Go vor migra automat către HBO Max, din momentul în care are loc lansarea oficială. Da, inclusiv cei care sunt abonați acum prin intermediul providerilor de cablu TV. Știți că mulți îl oferă ca benficiu, da? Adică fix situația mea, ca abonat digi. Va trebui doar sa ne descărcăm noua aplicație și să vedem dacă ne logăm la ea cu vechile date de login sau ne vor fi comunicate altele noi. Cei de HBO zic că vor comunica ei in timp util treaba asta.

Prețuri

👉 Dacă ești abonat prin provider-ul de CaTV, și ai pachetul HBO inclus, nu mai trebuie să-ți bați capul cu niciun preț.

👉 În schimb, dacă ai abonament luat direct de la HBO, teoretic ar trebui să plătești 4.99 euro/lună. Dar vei plăti mai puțin, pentru că toți clienții deja existenți, precum și cei care se vor abona până la 31 martie, vor beneficia de o reducere de 33% din prețul lunar, pe toată durata abonamentului lor. Mai simplu spus, vei plăti 3.30 euro/lună. Dacă te abonezi după 31 martie, intri la prețul întreg de 4.99.

👉 Bine, ei mai comunică și că, după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus un abonament anual, disponibil clienţilor de retail, la preţul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la preţul de 8 luni. Dar nu prea m-a dus capul să înteleg ce e cu el. Îmi sună a plătești o singură dată pentru tot anul, și au patru luni moca. Vedem.

Ah, încă o chestie care mi s-a părut extrem de interesantă. În oferta de titluri intră și filmele produse de studiourile Warner Bros. Ei, oamenii ăștia de la HBO Max zic că filmele Warner Bros vor fi disponibile pe platforma lor la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe. Iar asta chiar e o șmecherie tare.

Mno, cam atât. Dacă mai vreți să știți chestii în plus, cred că vă descurcați să le aflați și singuri de pe site-ul oficial: hbomax.com