Știți citatul ăla celebru atribuit lui Woody Allen: „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre planurile tale de viitor”?

În Dumnezeul propovăduit de biserică nu cred, dar citatul ăsta cu siguranță se aplică și la mine. Nu-mi amintesc nici să-mi fi făcut vreodată bilanțuri la sfârșit de an, dar nici să-mi propun chestii mărețe de realizat pentru următorul sau următorii.

Așa că în loc de bilanț sau planuri, o să vă zic că, una peste alta, 2021 a fost un pic mai bun decât 2020, și asta e tot ce contează. Iar de la 2022 îmi doresc exact același lucru: să fim sănătoși (eu și ai mei) și să fie un pic peste 2021. De atât am nevoie ca să fiu fericit.

De propus nu-mi propun nimic, așa cum nu mi-am propus niciodată. Voi lăsa lucrurile să se întâmple și tot ce-mi promit este că nu le voi mai lăsa să treacă pe lângă mine sub pretextul că „nu e momentul”. Momentul îl faci tu, nu te face el pe tine.

Iar vouă vă doresc să aveți parte de tot v-ar fi făcut fericiți în 2021, dar, din diverse motive, n-ați avut cum să le faceți. Și, desigur, să fiți sănătoși.

Acestea fiind zise, acum chiar vă urez „la mulți ani” și să ne revedem cu bine la anul.

❤️❤️❤️