Cea mai mișto femeie din lume e oleacă plecată din localitate. Așa că ne mai auzim din când în când la telefon, ce naiba să mai și facem. Exact ca ieri pe la prânz.

Am vorbit noi ce-am vorbit, până când, brusc, lovit un acces de romantism feroce, m-am auzit zicând în telefon:

– Mi-e dor de tine.

A făcut o pauză. O pauză care vorbea ea însăși prin tăcerea ei, o pauză din care, fără niciun fel de cuvânt, am înțeles c-am rostit exact vorbele pe care voia să audă, că exact de asta avea nevoie printre toți străinii ăia neprimitori și reci.

Îi simțeam emoția doar din respirație și-o lăsam să vină spre mine, să mă umplu de trăirile atât de intense pe care i le provocasem cu atât de puține cuvinte. Dar ce cuvinte! Cât dor, câtă trăire, ce simțire declanșasem acolo.

Practic, când a reușit să vorbească din nou știam, simțeam prin toți porii că aproape i-au dat lacrimile de emoție. Am zâmbit în așteptarea răspunsului care, în cele din urmă, a venit:

– Te cred. Și mie mi-ar fi, în locul tău.

Mda, cred că Minulescu se răsucește în mormânt sau ceva.

Altfel, pentru când vă simțiți și voi în dispoziție din asta romantică, dacă vreți să nu pățiți ca mine, zic că puteți apela la altfel de căi de transmitere a mesajului. Una dintre ele, verificată și răsverificată, ar fi să-i faceți cadou o sticlă de lichior fin. Nu s-a născut încă femeia care să nu înțeleagă subtilitatea unui astfel de mesaj. 😉

Dacă totuși, prin absurd, întâmpinați obiecții vizavi de lichiorul fin (nu cred, n-are cum să se întâmple așa ceva, dar dacă totuși), nu uitați că aveți tot pe eMAG, la câteva click-uri distanță, una dintre cele mai variate game de băuturi tradiționale din spațiul carpato-danubiano-pontic și nu numai.

De-aia zic, dacă nu merge cu romantismul pe vorbe, garantez că n-avem cum să dăm greș cu cel pe dulcele stil clasic.

Vă țin pumnii.

sursa foto: freepik.com