Din motive independente de voința mea (și nu din categoria celor plăcute), n-am prea putut fi prezent azi pe interneți. Abia acum am ajuns acasă, am deschis laptopul și-am dat peste știrea cu ăia care s-au înghesuit la Sfinx să vadă dacă apare piramida energetică. Probabil voi deja ați citit-o și ați apucat să râdeți pe săturate, dar eu abia acum grohăi de mi se zguduie rinichii de jumatate, de oră.

Cum, bă, să te duci pe munte să stai așa ca prostu’ să aștepți să-ți umpli ciacrele cu energie d-aia bună de Bucegi? După care, ăia cei mai tolomaci, dintre spiritele astea libere, s-au mai și rătăcit, de-au fost nevoiți să sune la salvamont. Băhăhăhăhăăă, mi-au dat lacrimile, jur. Care e diferența între ăștia si ăia care ling moaște? Că eu nu mă prind.

Asta e mai tare mult mai tare, e nivelul următor după ce i-am văzut acum vreo lună si pe imbecilii ăia de americani așteptând în Dallas să apară Kennedy, să-l repună pe Trump în funcție.

Aideplm cât am putut să râd, n-aveți idee. Cu zgomot, lacrimi și muci am râs.

Apropo, dacă tot a venit vorba, voi cunoașteți cetățeni din ăștia care cred în piramide energetice? Aveți prieteni, rude, colegi, amici care să fie pe partea asta cu energii, spiritualitate și puterea superioară a gândului? Vă întreb pentru că eu nu mai știu pe nimeni. Am avut un prieten bun care era adept al tuturor teoriilor consipirației, iar pe partea cu energiile, ciacrele și puterea gândului era doctor docent.

Dar drumurile noastre s-au despărțit definitiv, iar eu acum sufăr teribil pentru că nu mai am pe nimeni să mă țină la curent cu trendurile pe zona asta. Voi cum stați?