Probabil că pentru mulți dintre voi o să vină ca o lovitură, dar să știți că există și avantaje în relațiile pe termen lung. Gen, ajunge omul de lângă tine să te cunoască și să știe ce-ți place cu adevărat.

Nu de alta, dar, după ce am pilotat Boeingul, mă gândeam că ce surpriză ar putea să urmeze, mai tare decât asta? Și că orice ar urma, ar fi trebuit pusă înainte de simulatorul de zbor, ca să nu mergem descrescător cu nivelul de adrenalină.

Dar toate gândurile astea au durat exact până luni după-amiază când am primit acest mesaj: „nu uita de programarea pentru experiența offroad” – semnat: complice.ro

Well, dragii mei, se pare că fashionista chiar mă cunoaște extrem de bine, c-am avut parte de adrenalină să dau și la alții.

Pe scurt, am fost și-am făcut offroad pe un circuit special gândit pentru asta, aici lângă București. Când am ajuns acolo, credeam că nu mai există nimic care să mă poată face să-mi urce pulsul în 200 în materie de condus mașina (nimic în afară de tirurile de pe Valea Oltului și de cetățenii care depășesc pe linie dublă continuă, desigur), dar mă înșelam.

Știți cum se revarsă valurile de adrenalină când urci pe o pantă care-ți dă impresia că e în unghi de 90 de grade? Practic, ai câteva fracțiuni de secundă în care vezi doar botul mașinii cum se duce spre cer, nu știi ce urmează în partea cealaltă, nu știi nimic. După care, când să zici c-ai scăpat, începe coborârea în unghi la fel de abrupt. Trăiești cu impresia c-o să te înfigi în pământ. Priceless, vă zic. Am avut cel puțin cinci momente în care mi-am zis că e gata, ne dăm peste cap. Calm, deși-mi bătea inima ca dracu’, îi ziceam instructorului:

– Băi, ne răsturnăm!

Ăla începea să râdă:

– Dă-i gaz, că nu ne răsturnăm. Nu s-a răsturnat nimeni pe circuitul ăsta.

– Da, te cred, dar n-aș vrea să fiu io primu’.

Râdea ăla ca la circ:

– N-o să fii tu primul.

De minimum cinci ori am avut același dialog, de tot atâtea ori NU NE-AM răsturnat, dar adrenalina mea se umfla și dădea pe-afară ca Dunărea în lunile ploioase. Absolut superb.

Gata, nu vă mai povestesc nimic, că vă stric plăcerea. Indiferent dacă e pentru voi sau dacă vreți să faceți cuiva cadou o experiență pe care n-are cum s-o uite vreodată, atât vă zic: complice.ro.