Ca să fiți complet pregătiți pentru ziua cea mare de mâine, o să vă mai las aici niște informații foarte utile despre oferta specială a unuia dintre cele mai puternice branduri pe partea de dispozitive de rețea: Mercusys. Adică, routere wi-fi, tehnologie mesh, adaptoare wi-fi, adaptoare powerline, range extendere, switchuri SOHO și tot ce mai are omul nevoie pentru o rețea de internet puternică și, mai ales, stabilă.

Fondat în 2001, brandul Mercusys este unul dintre furnizorii principali de dispozitive de rețea, iar produsele Mercusys sunt distribuite în peste 80 de țări și regiuni, având vânzări anuale de peste 20 de milioane de unități. Asta a fost cea mai scurtă introducere posibilă, doar ca să înțelegeți cam despre ce brand vorbim. Mult mai importante sunt produsele aflate în ofertă de Black Friday și prețurile lor. Așadar, să purcedem.

🔴 Produse vedetă 

➡️ Sistem mesh Halo H30G. Cred că este lucrul pe care mi-l doresc cel mai tare pentru acasă, dar efectiv mi-a fost teamă că, profund atehnic cum mă știți, o sa-l comand și-o să stau degeaba cu el până găsesc pe cineva care să mi-l instaleze. Ce este mesh-ul? Este un fel de sistem de routere care funcționează împreună și construiesc o rețea mult mai puternică și cu o acoperire mult mai bună decât cea pe care o oferă routerele clasice. Practic, un sistem mash o să-ți asigure acoperire internet indiferent câte etaje ai la casă, o să-ți asigure chiar și-n curte. Repet, n-aveți idee cât îmi doresc unul.

Detalii AICI

➡️ Router Mercusys MR70X (Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800 – Tehnologie Wi-Fi 6). Wi-Fi 6 este cel mai nou standard Wi-Fi, viteza totală a routerului MR70X ajunge până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz). Tehnologiile OFDMA și MU-MIMO permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive, ceea ce duce la o capacitate de conectare de patru ori mai mare.

Detalii AICI

➡️ Router Mercusys MR50G. Viteză dual-band de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz). Acoperire extinsă cu ajutorul celor 6 antene High Gain cu Beamforming. Porturi Full Gigabit.

Detalii AICI

➡️ Adaptor USB MU6H (Dual Band High Speed Wireless AC650). Dacă vrei să-ți îmbunătățești viteza wireless-ului de pe laptop, asta e cea mai simplă soluție.

Detalii AICI

➡️ Switch desktop MS108G (8 porturi – 10/100/1,000 Mbps). Instalare plug and play, nu este necesară vreo configurare specială. Tehnologie Green Ethernet care reduce cu până la 82% consumul de energie electrică.

Detalii AICI

🔴 Alte produse la super-preț de Black Friday

👉 Sistem Mesh Gigabit Mercusys Halo H50G – Detalii aici

👉 Router Wi-Fi 5 Gigabit Mercusys MR30G – Detalii aici

👉 Router Wi-Fi 5 Gigabit Mercusys AC12G – Detalii aici

👉 Range Extender Mercusys ME30 – Detalii aici

👉 Switch desktop 5 porturi Mercusys MS105G – Detalii aici

Ar mai trebui să știți că toate produsele Mercusys au garanție trei ani, lucru care mi se pare important. Înseamnă că știu ei pe ce se bazează dacă au curajul să dea 36 de luni garanție. Și încă ceva. Tocmai din motivul pentru care încă nu mi-am luat eu mesh-ul despre care ziceam mai sus, Mercusys are departament de suport tehnic dedicat. Adică suni la ei și le zici „boss, nu sunt în stare să-mi instalez singur drăcia de router pe care am luat-o de la voi”. Și oamenii te ghidează pas cu pas până ți se revarsă netul în toată casa. Zic io că era important să știți și asta.

Gata, acum chiar că poate să înceapă Black Friday-ul.

P.S. Având în vedere că Mercusys nu-și comercializează produsele direct către clientul final, ci numai prin parteneri, este de la sine înțeles că orice modificare, în ceea ce privește modelele și informațiile de mai sus, poate surveni abrupt și fără notificări prealabile. Că n-ai de unde să știi ce li se năzărește partenerilor.