Chestia asta cu vaccinatul fake este încă o dovadă de lașitate. Bine, știam cu toții că antivacserii sunt lași, dar acum avem și confirmarea oficială.

Păi cum, boșilor, nu erați voi curajoșii lu’ pește? Cum vine asta? Dacă ești spirit liber, luptător anti-botniță și dac vajnic antivaxxer, apăi fii până la capăt, nu te trage pe cur. Asumă-ți lucrurile în care crezi, asumă-ți că lupți cu toate puterile împotriva ocultei mondiale și nu te căca pe tine la modul laș și complet lipsit de coaie.

Vedeți voi, euglenelor, oamenii care chiar cred cu adevărat în ceva nu s-ar umili în veci să dea șpagă pentru un vaccin fals. Da, îți asumi ca nu poți să ieși din tară dar, cu riscul de a-ți face concediul la Geoagiu Băi, mergi până la capăt. N-ai cum să te umilești în halul ăsta în fața lui Bilgheiț pentru un concediu la all inclusive. Dar voi nu credeți în nimic, sunteți doar proști, iar găselnița voastră cu vaccinatul fake nu face decât să demonstreze încă o dată că sunteți niște râme lașe și complet lipsite de inteligență.

Râdem-glumim, dar întrebarea la care nu am răspuns este alta: de ce nu se lasă mizeriile de genul ăsta cu sancțiuni dintre cele mai grave? Serios, e cel mai simplu lucru să depistezi locul în care s-a vaccinat cineva. Indiferent c-a făcut vaccinul la un centru de vaccinare sau la medicul de familie, toate datele sunt în sistem, poți să afli în secunda doi cine, cum și de ce. Până și sectoristul din colț poate depista imediat unde și cine a luat șpagă pentru un vaccin fals. Mai rămâne doar să te duci peste ei, să le interzici dreptul de liberă practică, după care îi bagi un picuț și la pușcărie. Că mai zădărnicire a combaterii bolilor decât asta nu cred să existe.

Ah, ca să nu mai zic că, după ce i-aș lăsa pe drumuri și-ar înfunda pușcăria, aș face și mare campanie de conștientizare pe spatele lor. În sensul c-aș face public numele celor din sistemul sanitar care s-au pretat la așa ceva, dar, mai ales, aș face public și ce sancțiuni au primit. Cu bani mulți băgați în promovare, ca să afle toată lumea. Și-n momentul ăla aș vrea sa văd eu care mai e cadrul medical care-și riscă pâinea și niște ani de libertate pentru 100 de euro. Da, dacă nu știați, ăsta e prețul pieței pentru un vaccin fake. Ca să nu existe separatisme, tot în pușcărie ar ajunge și cei care se pretind vaccinați deși nu sunt. Să vedem după cine se mai bagă la așa ceva.

Nfine, cred că vorbim degeaba, înțeleg c-ar exista niște anchete ale poliției în desfășurare, dar sunt atât de sătul de anchetele poliției care nu se finalizează niciodată, cum nu vă imaginați.

P.S. Sper că întelegeți cu toții că vaccinații ăștia falși, care o vor mierli de covid sau vor ajunge pe la ATI-uri în timpul valului patru, vor intra pe statisticile alea care le dau apă la moară imbecililor. Statisticile alea care vor consemna decese sau internări la ATI, deși decedații apăreau în sistem ca fiind vaccinați. De-aia soluția este una singură: PUȘCĂRIE!