Nu înțeleg de ce, dar mi s-a dus vestea c-aș avea mână bună la pisici. Hmm, ciudate, foarte ciudate aceste zvonuri, vă spun. Dar lasă că acum putem verifica exact dacă zvonurile astea sunt adevărate sau nu: ăștia doi își caută niște sclavi devotați.

Ce-ar trebui să știți despre ei:

👉 Sunt frate și soră și sunt doi luptători aprigi dacă au reușit să supraviețuiască, în condițiile în care mama lor, mama pisică, a fost găsită moartă când ei erau mici-mici de tot. 🙁

👉 Acum au în jur de trei luni. Știu deja să mănânce singuri bobițe, știu cu litiera, sunt deparazitați și vaccinați, ce să mai, sunt full-option, au nevoie doar de cineva care să-i scarpine pe burtici în fiecare seară.

👉 Ah, încă ceva, ca să-i identificați: cea cu mai mult negru este fetița. Ăla cu mult alb și față de șantajist emoțional e el, masculu’ feroce.

👉 Acum când citiți asta, ambii locuiesc temporar la o pensiune veterinară din București, iar costurile sunt suportate integral de Adela Rapeanu. Poate n-aveți de unde să știți, dar cazatul la pensiune vet costă și nu costă puțin. A plătit Adela până acum cât pentru un concediu all inclusive în Thassos, cu charter inclus. Bine, hai, poate nu în Thassos, dar la Amara tot se rupea în figuri vreo zece zile.

Mă gândeam că poate găsim pe cineva s-o scape și pe ea de costurile astea, dar, mai ales, să-i adopte pe șmecherii ăștia doi (este că au fețe de șmecheri?) și să-i facă fericiți. Că despre fericirea pe care o vor oferi la schimb mâțele, la pachet sau separat, nu mai avem dubii, nu?

P.S. Dacă-i vrea cineva pe amândoi, sau chiar dacă-i vreți separat, lăsați un comentariu în care să vă folosiți adresa de email reală și-o să vă contactez eu. Sau chiar direct Adela. Sau scrieți-mi pe Facebook.