Dincolo de faptul că Răzvan e prietenul meu, e și genul ăla de cetățean extrem de îndemânatic în fața cărora eu, glorios posesor de două mâini stângi, îmi scot pălăria și le-o aștern la picioare. Știți voi, genul ăla care atunci când îi trebuie ceva pune mâna și-și face. Pentru că pur și simplu îi place asta, îi place să-și facă și să-și construiască tot felul de lucruri cu mâinile lui. Fiecare cu plăcerile lui, nu stăm acum să judecăm oamenii, da? 😛 Lăsând gluma, dacă îl urmăriți, știți deja despre ce vorbesc. Dacă nu, o să aflați.

De altfel, o dovadă foarte bună în sprijinul spuselor mele sunt șmecheriile astea două de mai jos, ambele concepute și făcute de el. M-am gândit să vi le arăt și vouă, nu de alta, dar școala online se pare că va mai dura pentru o perioadă nedeterminată. Iar suportul ăla de lemn pentru manuale școlare este aur curat. Au și fetele mele, de când le-au primit de la Răzvan dintr-o dată s-a făcut lumină pe birourile lor și viața le-a devenit mult mai ușoară.

În sensul că de unde înainte nu aveai unde să mai arunci un ac pe birouri, acum dintr-o dată au spațiu la discreție. Plus că dintr-o dată s-a terminat cu infinita jonglerie între manual și caiet, caiet și manual. Acum manualul stă frumos în suport, în față, iar fetele au pe birouri doar caietele. Aur curat, vă spun.

Iar suporturile de telefon, pe lângă utilitatea pe care o intuiește toată lumea, gen, să te uiți liniștit la un clip sau la o piesă, mai au o utilitate la care nu v-ați fi gândit niciodată. Deși sunt convins că v-ați lovit de nenumărate ori de problemă (mă rog, nu toți, doar cei ai căror copii au telefoane). Pe scurt, de când au suporturile, fetele își țin telefoanele în ele, prin urmare le-a dispărut din vocabular celebra frază: „sună-mă și pe mine, că nu știu unde mi-am pus telefonul”. Este că știți foarte bine despre ce vorbesc?

So, cam atât. Dacă simțiti că vă e de folos vreunul dintre ele, știți ce aveți de făcut. Prețurile sunt mai mult decât decente. V-am lăsat tot ce vă trebuie mai jos:

👉 Suport din lemn pentru manuale școlare (link pentru comandă online AICI)

👉 Suport din lemn pentru telefon (link pentru comandă online AICI)