De când mă țin să vă povestesc asta, dar nu primeam niciodată „bun pentru tipar” de la stăpâna inimii mele. N-am primit nici acum, deci să-mi țineți pumnii după ce vedeți articolul publicat. Iar dacă observați că nu mai dau niciun semn zilele următoare, să știți că de la asta mi s-a tras.

Așadar, să purcedem. Trecuse deja mai bine de un an de când mă întâlneam cu #CeaMaiMiștoFemeieDinLume, adică timp arhisuficient să înțeleagă că bărbat ca mine n-are cum să mai întâlnească nici în viața asta, nici în vreo alta viitoare. După cum vedeți, am rămas același individ modest pe care-l știați. 😛

Când a fost clar că formăm un cuplu și că asta e ce ne dorim de la viață, următoarea mișcare logică a fost să mă introducă, treptat, cu mare grijă, în viața mini-fashionistelor. Prin urmare, o dată la două trei seri, după birou, treceam pe la ele și eram invitat să rămân la cină.

Deja se întâmplase de câteva ori treaba asta, începea să devină un fel de rutină mișto, când, într-una dintre seri, nici nu începusem bine sa mâncăm, că una dintre fete se uită la mine și mă întreabă nevinovat:

– Tu de ce vii așa des pe la noi?

Damn. Mi-a stat dumicatul în gât și nici nu dădea semne c-ar mai vrea să iasă. Plus că imediat am avut blank total. Ce naiba îi răspund eu copilului acum? Că vin pentru c-o plac pe maică-sa? Dar cum îi explic eu asta fără nicio conotație nasoală? Pe scurt, au urmat două-trei secunde care mi s-au părut o eternitate.

Dar am avut noroc c-a preluat fashionista inițiativa. Și-a început cu o explicație din aia savantă, copie la indigo după celebrul clip în care o fetiță o întreabă pe maică-sa ce înseamnă „virgin”? Femeia se blochează complet și începe să-i explice copilului lucruri legate de anatomia corpului femeiesc și bărbătesc, despre cum e cu iubirea dintre doi adulți, și alte chestii asemănătoare. Până când aia mică, lămurită buștean, zice „aha, dar extra-virgin ce înseamnă?”.

Ei, fix așa și la noi. A început maică-sa să le explice delicat cum eu sunt un prieten foarte bun, că prietenii se vizitează, că e mai ușor să vină la noi decât să ieșim toți în oraș, d-astea. Că ce era să le și zică?

Copilul o ascultă cu foarte mare atenție, după care se uită la mine și ridică din umeri:

– Eu am crezut că vii aici ca să mănânci.

La care mie mi-a stat și mai rău dumicatul în gât și fashionista a început să râdă cu lacrimi.

Dacă nici ăsta nu este un început perfect de relație, nu știu care mai e. 😀

Altfel, dacă tot vorbim despre relații, nu știu dacă sunteți la curent, dar în câteva zile vine Valentine’s Day. Nu c-aș fi eu un fan înfocat al acestei sărbători, dar dacă tot trecem prin vremuri din astea dificile, am început să mă bucur de orice motiv care mă mai scoate din rutina zilnică. Da, mai mult ca sigur c-aș putea să deschid o sticlă de șampanie și fără motiv, dar dacă tot am unul, cu atât mai bine.

Așa că, dacă aveți ceva planuri care includ și Valentine’s Day, sfatul meu ar fi să băgați un ochi pe site-ul eMAG, secțiunea șampanie și vin spumant. E imposibil să nu găsiți ceva care să vă facă cu ochiul și în felul ăsta să scăpați fără să mai fie nevoie de vreun drum la supermarket, deci fără aglomerație și nelipsita coadă.

În plus dacă ai cont Genius, nu mai plătești taxă de transport, comanda îți vine direct acasă sau la cel mai apropiat easybox. Plus că cetățenii care au Genius beneficiază și de oferte săptămânale exclusive. Ce să-ți dorești mai mult?

Iar dacă nu vă coafează nimic de la șampanie și vin spumant, dați un play videoului de mai jos. O să-l cunoașteți pe Alex, de profesie alconnaisseur. Deviza lui: „Dacă bei cu cap, nu te doare capul.”. Un înțelept Alex ăsta. Pe lângă că e simpatic, chiar are dreptate când zice: fără vin alb de Sfântul Valentin.

Cam atât pentru azi. Cu plăcere!