LATER EDIT

Am executat tragerea la sorți, avem cei trei câștigători. Ei sunt, în ordinea numerelor de pe tricouri:

👉 Angel

👉 Meralai Mioara

👉 Sonia

Mă ocup eu azi să intre în posesia premiilor. Pe restul, „mai vă aștept” pe-aici, că se anunță un an cu multe concursuri și premii. Simt io în organism. 

M-am gândit să vă fac din nou un pustiu de bine. În sensul că, dacă tot se pare că ne așteaptă vremuri interesante, în sensul că pandemia intră într-o nouă fază cu tulpinile astea noi, iar vaccinarea e mai departe decât se vede luminița de la capătul tunelului, mă gândeam să vă aduc aminte că pe lumea asta există măștile de la Printcenter. Nu de alta, dar măsurile tocmai s-au relaxat, școlile se pare că se redeschid, deci aveți toate motivele să vă faceți un micuț stoc. Că nu se știe.

Eu, personal, de când le-am descoperit n-am mai purtat altceva. De fapt, mint, dacă mă gândesc bine, am mai purtat. Dacă mă duc până jos la curier, sau ies din mașină să alimentez, sau fac o activitate pe-afară de doar câteva minute, port mască din aia normală, ca s-o pot arunca imediat după purtare. Dar dacă am de făcut ceva care necesită să port mască de la o jumătate de oră în sus, obligatoriu port din astea textile de la Print Center. Bine, ca să fiu extrem de cinstit, pentru că ultima oară când am comandat, am luat destul de multe și de diversificate, mai nou fac aroganța să mi le asortez la haine. Eh, e greu când ai fashioniste prin casă. 😊

Acum, dacă tot v-am adus aminte măști, să vă dau și veștile bune.

Prima. Avem un micuț concurs cu trei premii. Fiecare premiu va consta în cumpărături în valoare de 300 de lei de pe shopul Printcenter. Singura condiție ar fi participați din România sau pentru cineva din țară, că încă nu se pot livra în străinătate. Ce aveți de făcut pentru premii? Mai nimic, îmi lăsați un comentariu în care să-mi povestiți dacă prin zonele prin care mai ieșiți voi, lumea poartă mască sau nu. Chiar sunt curios de răspunsuri, pentru că eu am constatat o oarecare îmbunătățire la acest capitol. În puținele locuri prin care am mai ajuns, am constatat că aproape toată lumea purta masca și o purta corect. Ceea ce, recunosc, m-a cam surprins. După care, duminică face fratele vostru tragere la sorți și-i anunță pe cei trei norocoși. De-aia am să vă rog să comentați folosind o adresă de email validă, ca să pot lua legătura cu câștigătorii.

Și a doua. Asta e o veste bună pentru toată lumea, nu doar pentru cei care câștigă la concurs. În sensul că toți cei care citiți pe aici aveți un discount de 30% pentru orice comandă faceți de pe Printcenter. Mai precis, până duminică 31 ianuarie, dacă înainte de finalizarea comenzii folosiți codul VASILESCU30, valoarea totală a coșului de cumpărături scade cu 30%. Cu plăcere.

Acum hai s-auzim cu măștile alea, se poartă sau nu?

P.S. Pentru că văd în comentarii opinii de genul „noi purtăm măști serioase, nu cârpițe din astea fashion”, o să las asta aici:

Printcenter este prima companie din România care a efectuat un test ISO 18184:2019 pentru activitatea virală pe materialele textile. Testul a fost făcut pe materialele tratate cu HeiQ Viroblock din care sunt confecționate măștile.
–> Eficiența după 30 de spălări la 60 de grade a fost de 99.945%
–> Testul a fost făcut pe Human coronavirus OC43 și mai urmează încă 2 teste pe Human coronavirus 229E respectiv H1N1.

Cam așa stau lucrurile, că altfel nu scriam despre ele.