Am încercat zilele trecute să intru într-un hypermarket. Nu mă dusesem special acolo, eram prin zonă și-am socotit io că mi-ar mai trebui niște chestii pentru acasă. Proastă socoteală, parcarea era atât de full încât se stătea la coadă. Da, da, pur și simplu oamenii așteptau să se elibereze câte un loc de parcare ca să aibă unde-și lăsa mașinile.

Am renunțat și m-am dus la alt hypermarket, la câteva sute de metri distanță. Ți-ai găsit, aceeași situație, mașini care așteptau cuminți la coadă pentru primul loc liber din parcare. M-am dus acasă și-am făcut comandă online, că nu aveam nimic atât de urgent pe listă ca să merite o așteptare de câteva zeci de minute sau, mai ales, nesfârșita plimbare printre rafturi, înghesuit de câteva sute de persoane.

Cum toate astea se întâmplau săptămâna trecută, nici măcar nu vreau să-mi imaginez în ce fel vor arăta mall-urile și hypermarket-urile începând de săptămâna viitoare până pe 24 așa. Cred că pur și simplu va fi omor peste tot.

Acestea fiind zise, voiam să vă aduc aminte că puteți rezolva spinoasa problemă a aprovizionării, din timp, cu licori care vă vor încânta sufletele însetate, apelând la prietenii de la Finestore care zilele astea sunt puși pe fapte mari. Pe sistemul “dacă vrei s-o faci lată, trebuie să ai și cu ce”, oamenii au dat drumul campaniei RED Christmas Sale, cu reduceri imbatabile la peste 2500 de articole.

Pentru c-am constatat, aproape cu stupoare, că recomandările mele anterioare pe subiectul alcool s-au bucurat de un real succes, vă mai las și azi câteva. Iată:

👉 Dictador de 20 de ani (cutie cadou)

👉 Vertigo Rose Magnum

👉 Mozart

👉 San Martino

După cum probabil bănuiți, băieții de la Finestore livrează oriunde în țară, iar la comenzile cu valoare de peste 199 lei, livrarea este gratuită. În plus, nu uitați că încă aveți și opțiunea coșurilor cadou, cu ajutorul cărora puteți face o surpriză mișto oricui, fără prea mare efort. Tot ce aveți de făcut este să faceți comandă din timp, că de livrat se livrează în maximum 48 de ore.

Încă ceva, dacă totuși ești nevoit să umbli și să ajungi prin magazine zilele astea, poate ar fi o informație utilă că există magazin Finestore și în mall Băneasa. Nu de alta, dar să știi ce ai de făcut dacă tot ajungi prin zonă.

Cu speranța că v-am fost din nou util, atât pentru azi.