Nu știu cum stau lucrurile la voi, dar pe mine, în această perioadă a anului, începe să mă frământe veșnica întrebare „ce naiba cadouri să mai cumpăr”. Și nu doar pentru că e decembrie peste câteva zile, dar în general acum încep să se aglomereze lucrurile destul de puternic.

Dar se pare că anul ăsta o să-mi rezolv problema rapid și elegant cu ajutorul băieților de la Finestore care văd c-o țin langa cu reducerile și ofertele lor speciale. Nu de alta, dar un cadou care poate fi consumat va fi întotdeauna mai bine primit și mai apreciat decât cine știe ce idei crețe de cadouri mi-ar veni mie.

Și dacă tot am adus vorba despre Finestore, este obligatoriu să vă zic și despre coșurile lor cadou. Pentru că, fraților, oamenii au peste 100 de modele pe site, așa că este imposbil să nu te scoți, indiferent pentru ce-ai avea nevoie.

➡️ Vrei pentru colegii de la birou? Ești servit. N-ai tu colegi câte coșuri pot să-ți facă ei.

➡️ Vrei pentru soție, iubită, prietenă sau amantă? Ai pe alese, pentru fiecare în parte. Vezi doar să nu le încurci numele când le trimiți. Să-ți mai spun cât de bine ar da în ochii lu’ soacră-ta să vii și tu pentru prima oară la ea cu un cadou din care înțelege și ea ceva?

➡️ Uite, v-am selectat și eu câteva coșuri care m-ar tenta pe mine, la o adică:

👉 Asti Martini Symphony

👉 Grande Regalo

👉 Veuve Assorted

👉 Byzantium Moments

👉 Dreaming in Red

➡️ Ești antreprenor și vrei să cumperi mai multe coșuri ca să le faci o supriză mișto celor din echipa ta? Foate bună ideea, doar că trebuie să faci comanda din timp. Nu de alta, dar o să fie destul de dificil să ți le livreze dacă te trezești pe 25 decembrie că ai nevoie de treizeci de coșuri, ieri.

➡️ Vă întrebați care sunt prețurile, este? Păi pot să vă spun că cel mai ieftin coș este 35 de lei. Cât despre cel mai scump, atâta vreme cât poți să ți le personalizezi cum vrei, sky is the limit.

➡️ Mai trebuie spus și că se livrează din stoc, ceea ce este deosebit de important. Dacă ai văzut produsul pe site și-ai făcut comandă, ești sigur că-ți vine, nu că te trezești cu email din ăla: „ne pare rău, dar produsul dorit de tine nu se mai află pentru moment pe stoc”. Nu, boss, vine și vine la timp, atunci când ai nevoie de el.

➡️ De altfel, dacă vrei o ofertă personalizată, cu livrare la mai multe adrese, cel mai sigur este dacă le scrii direct celor de la Finestore la adresa: [email protected]

➡️ Orice mai vrei să afli, orice prețuri și oferte mai vrei sa vezi, cel mai simplu e să le cauți tu, direct, chiar în catalogul de pe site.

Mno, cam atât pentru azi. Sper să vă fi fost de folos, nu de alta dar deja a început să se simtă în aer un ușor parfum se sărbători.