Partea proastă e că nu prea mai pot să dorm. M-am „trezit” la 6.00, după ce m-am uitat la ceas, din jumătate în jumătate de oră, toată noaptea.

Partea și mai proastă e că mi-e teamă să nu se transforme în obicei, că deja e a treia noapte la rând în care pățesc asta.

Dar partea infernal de proastă este că după ce am renunțat să mai încerc să dorm și m-am dat jos din pat, când am luat telefonul în mână mi-a apărut apărut notificare să nu uit să mă prezint la îmbarcare la zborul de Palermo.

Pentru că azi se face un an de când regina fashion-ului a apărut în viața mea. Mă rog, dacă e să respectăm adevărul istoric, eu am apărut în viața ei, dar cine mai ține cont de amănunte d-astea? Așa, ziceam că astăzi se face exact un an și ne făcusem cadou un city break, un weekend prelungit în sudul Italiei.

Între timp, jumătate de planetă stă în casă, iar bella Italia e cea mai afectată țară din Europa.

Așa că, mai pe la prânz așa, o să printez pe ascuns o declarație din aia pe proprie răspundere și o s-o invit la o plimbare surpriză în jurul casei. Poate chiar fac o aroganță și-o duc până-n parc la Bazilescu, că mă simt în dispoziție rebelo-romantică.

Nfine, noi să fim sănătoși, că Palermo o să fie tot acolo și la anul pe vremea asta.