Tuturor ne-au ajuns sub ochi mânăriile de mai jos, doar că ne-au ajuns așa, separat, sub formă de știri individuale. Dar știți ce e cel mai nasol? Cel mai nasol e când le vezi pe toate la un loc și-ți urcă pulsul instantaneu în 180. Exact cum am pățit și eu când le-am văzut la Cetin.

Inițial, am vrut doar să dau share articolului lui, dar mi-am dat seama că așa nu va ajunge la prea mulți oameni și că, partea cea mai nasoală, peste două zile se va pierde în tenebrele Facebook-ului.

Prin urmare, cel mai sigur e să las și eu aici toate potlogăriile făcute de statul român, prin intermediul reprezentanților săi aleși sau numiți, exact acum în perioada asta când „trebuie să fim uniți” și „trebuie să lupăm împreună”. Că poate o să ne aducem mai ușor aminte de ele când o fi să mergem să votăm.

Așadar, să nu uităm că, în plină pandemie, reprezentanții statului român au întrerpins următoarele acțiuni, toate pentru binele și bunăstarea populației, desigur:
➡️ CJ Vrancea achiziționa în mod direct, pe 16 martie, servicii video pentru prezentarea județului în valoare de 130.000 lei.

➡️ Primarul Băluță, la S4 București , a achiziționat direct în sumă de 135.000 lei servicii pentru promovarea sectorului la B1 TV.

➡️ La Lugoj administrația condusă de Francisc Boldea a decis în plină stare de urgență să achiziționeze servicii reparații la ștrandul municipal. O firmă a primit prin încredințare directă un contract de reparații la jacuzzi-ul ștrandului, la o rigolă și la liner, deși ștrandul se află în perioada de garanție.

➡️ La Suceava, primarul Ion Lungu a cumpărat „lumânări uriașe”, ornamente de Paște, la două zile de la declanșarea stării de urgență (n.a. – valoarea contractului este de peste 130.000 de lei).

➡️ La Craiova, primăria cumpără aspersoare de 100.000 de euro în timpul pandemiei.

➡️ La Constanța, primarul Făgădău cumpăr bănci din lemn tropical, bănci cu led și jardiniere în sumă de 3. 251. 878.64 lei fără TVA.

➡️ Primăria Galați a încheiat un contract în valoare de 130.000 de lei (26.877 de euro), pentru servicii de monitorizare zilnică a presei scrise, audio-vizuale și electronice, centrală și locală.

➡️ Primăria Mangalia a încheiat două contracte în valoare de aproximativ 37.000 de euro pentru organizarea cursei de mașini „Mangalia Super Rally 2020” care urmează să aibă loc în perioada 8-9 mai 2020.

➡️ Deși Maramureșul este primul județ care a intrat în carantină totală, primăria din localitatea Sasig va plăti 448.000 de lei (92.479 de euro) pentru construcția unei săli multiconfesionale de rugăciune de 111,14 mp.

➡️ În județul Giurgiu, primăria comunei Putineiu dă 140.000 de lei (28.899 de euro) pentru servicii de organizare spectacole, prețul include program artistic 11 ore, 4 capete de afiș, foc artificii, spectacol de lumini laser, scenă mare, sonorizare, lumini, prezentator.

➡️ Primarul Brăilei a achiziționat tablete de peste 12000 E și flori, aranjamente, coșulețe, coroane, de peste 15.000 euro.

➡️ Primarul sectorului 1 tocmai ce a achiziționat asfaltări în valoare de 270 milioane de euro.

Nu știu cum să vă explic, o fi frumos că trimiți mașinile poliției să cânte imnul pe stradă, dar încrederea populației o s-o recapeți atunci când le vei trimite să-i salte pe toți ăștia de mai sus.

Atât.