Ok. Până acum a fost așa: eu mi-am dat cu părerea pe aici, iar voi ați venit și-ați comentat, ați spus ce credeți despre ce-am aberat io.

Azi o să facem invers: o să spuneți voi ce credeți despre tot ce se întâmplă acum în jur. Promit nu numai să vă las toate comentariile, dar cel care o să ne placă cel mai mult va ajunge articol (adică ăla care va avea cele mai multe thumbs up).

Așadar, cum vedeți voi ce se întâmplă acum la noi și în lume? Ce credeți că se va întâmpla pe termen scurt și lung? Ce soluție credeți c-ar funționa? Stăm în casă de pomană sau nu stăm? O să se ducă naibii economia? O să mai avem ce face după?

Am pus întrebările astea doar ca să aveți un punct de pornire, nu e musai să-mi răspundeți la ele, nici să le respectați. Azi puteți scrie ce vreți și cum vreți, singura condiție este să respectați topicul, că nu cred că interesează pe nimeni că „după ce trece toata asta în sfârșit o să-mi operez pudelul de dischinezie biliară” sau „o s-o trimit pe bunică-mea la tratament, că are niște monturi crescute urât care nu-mi plac”. Mă rog, ați înțeles voi, că vă duce capul.

Nici măcar nu contează în ce parte a lumii sunteți, trebuie doar să rămâneți pe subiect și să spuneți cum vedeți voi lucrurile, indiferent din ce categorie faceți sau nu faceți parte. Promit să nu mă enervez și să las să intre pe toate comentariile, indiferent c-o să-mi explicați că este un atac extraterestru coordonat de Bill Gates, o manipulare meșteșugită a francmasoneriei, un atac cu gaz sarin scăpat de sub control sau că mântuirea vine adusă de Bărbosul suprem.

Hai să vă văd.