Copii, dacă vreți să vă scrieți de mână declarațile pe propria răspundere, e foarte bine.

Dar, pentru că autoritățile ziceau ieri ceva de genul că se acceptă să le prezentăm și în format electronic (telefon, tabletă) aveți mai jos o aplicație care știe să genereze un pdf cu declarația pe propria răspundere, după ce v-ați completat datele și scopul deplasării.

Date care, dacă e adevărat ce spun cei care au conceput aplicația, n-ar fi colectate în niciun fel. Și m-aș cam bucura să nu fie colectate, nu de alta, dar le cam lași pe toate, în afară de contul bancar și de pin-ul cardului. Ce importanță o avea cum o cheamă pe maică-mea, când vreau să mă duc până la megaimaj, nu mă prind, dar ăștia sunt, cu ăștia defilăm.

Mă rog, nu-mi e prea clar nici cum e cu semnătura, dacă la un eventual control prezinți documentul în format electronic, dar una peste alta, vă las aplicația aici, poate vă e de folos: carantina.me

Ah, tocmai am mai găsit încă una care face același lucru, luați-o și pe asta: declaratie.egovernment.ro

LATER EDIT. Am scos link-ul către declaratie.egovernment.ro pentru că-mi semnalează multă lume c-ar fi o aplicație de cules date. Vă descurcați cu cealaltă dacă e. 

LATER LATER EDIT. Am mai găsit două generatoare. Le las și pe astea, aici și aici, lumea zice că n-ar salva datele personale.