Scrisesem altceva pentru astăzi. Dar azi dimineață m-am trezit oleacă mai devreme decât de obicei, m-am pus la cafea, am început să scrolez și-am citit la Cetin chestia asta cu care sunt de acord sută la sută.

Da, fix la asta m-am tot gândit și eu zilele astea și-am ajuns la aceeași concluzie: ne-am autoizolat doar noi, ăștia din bulă, în rest lumea își vede de treabă liniștită în continuare. Serios, și eu vorbeam exact același lucru cu prietenii mei. Ok, nu se mai iese ca înainte de pandemie, că, na, s-au mai închis chestii, dar oamenii se duc liniștiți unde au treabă, ies să se plimbe, duc copiii în parc, se mai opresc la o înghețată, se mai întâlnesc cu vecinul de la doi, mai stau la bârfă, viața merge mai departe.

Am fost aseară până la birou, cu mașina, să văd în ce stare se prezintă cuplul regal. Da, nu se circula ca într-o zi de marți normală, dar tot era puhoi de mașini pe străzi, la mecdonalds era coadă, d-astea, oamenii își vedeau de treabă în continuare. Eram în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf, unde erau atât de multe mașini că dirija poliția circulația și mă întrebam ce caută toți ăștia pe stradă? Am ajuns la concluzia de mai sus: ne-am izolat doar noi, cei din bulă.

Și-atunci la ce folosește? Pentru ce riscă atâția oameni să-și piardă locurile de muncă și ațâtia antreprenori să-și piardă afacerile? Nu de alta, dar în aceste condiții va dura mult și bine, boala se va răspândi liniștită, în timp ce noi vom aștepta cu lunile în case. Dacă nu se face ca-n Italia și-n Spania, ACUM, cât nu e prea târziu, să te oblige să stai în casă și să te ia poliția sau armata la întrebări când te găsesc pe stradă, îmi pare rău sa vă spun, dar ne-am cam autoizolat de pomană. 🙁

Bonus, vi-l las pe bombardierul Geolgău, că poate nu l-ați văzut și e păcat să-mi sară doar mie tensiunea dincolo de limită și pulsul la 200. Luați de vă delectați și voi.

P.S. Dacă mai aveați vreo îndoială că tot ce-am scris mai sus e adevărat, luați-o p-asta.