EI, cei care conduc lumea și care ne manipulează din umbră, sunt cei care intenționat le dau o pâine de mâncat adepților teoriei conspirației, antivaxerilor, earthflaterșilor și altor categorii deforizate ale populației care umblă cu capul gol pe stradă. Și fac asta intenționat, totul este doar o mișcare deosebit de inteligentă prin care EI vor să ne abată atenția de la adevărata problemă a omenirii.

Recunosc, și pe mine mă făcuseră să mă defocusez un pic, că-s dați dracu’ și se folosesc de tot ce au la îndemână, politică, războaie, coronavirus, zăpadă, Netflix, HBO, gadgeturi, orice, doar ca să nu te lase să te prinzi de ceea ce vor EI să ne ascundă.

Dar totul a durat până ieri dimineață, când eram în baie și-am văzut dintr-o dată limpede, am avut revelația supremă. Inițial, când am conștientizat ce-am descoperit, m-am speriat groaznic. Pentru c-am realizat că dacă cineva află că de acum ȘTIU ADEVĂRUL, viața mea e la mâna LOR și atârnă de un fir de păr.

Să vă mai spun si că azi-noapte s-a luat curentul și în momentul ăla am fost sigur că e gata, s-a terminat, au trimis pe cineva să mă înlăture. Nu vă mai spun, dar doar în pielea mea să nu vă doriți să fiți. De două zile trăiesc un adevărat coșmar, de-aia m-am și hotărât să las aici totul scris, dacă e să dispar, să știți de la ce mi s-a tras și poate reușiți să faceți voi ceva, să le spuneți celorlați ADEVĂRUL.

Acum pregătiți-vă, așezați-vă temenic pe ce aveți la îndemână, c-o să vi-l dezvălui.

Oameni buni, voi vă dați seama că toate lucrurile de pe lumea asta au un sfârșit? Toate, absolut toate, până și despre Univers zic ăștia, cercetătorii, c-ar avea un capăt pe undeva. Ei bine, există un singur lucru care nu se termină niciodată și de la care vor EI să ne abată atenția cu orice preț: tuburile cu pastă de dinți nu se golesc niciodată.

Sunt trei săptămâni de când mi-am cumpărat un tub nou, pentru că ăla vechi dădea semne evidente că i se apropie sorocul și-am zis să am acolo incă unul pentru când o fi să fie. Ți-ai găsit, tot de trei săptămâni, în fiecare dimineață și în fiecare seară, mai storc din ăla vechi exact cantitatea de pastă necesară pentru încă o spălare. De fiecare dată pare că e gata, că e ultima oară când mai reușesc, și de fiecare dată tubul cel vechi se mai lasă stors o dată.

Totul pănă ieri dimineață când, după cum ziceam, am avut revelația care cutremurat: în această viață nu am văzut cu ochii mei vreun tub de pastă de dinți care să se termine, pe care să-l golesc complet. De fiecare dată, eu am fost ăla care a renunțat.

Ei bine, abia ăsta cred io că este cu adevărat complotul suprem la care sunt părtași big pharma și guvernele tuturor țărilor din lume: ne fac să cumpărăm tuburi noi de pastă de dinți, în timp ce EI știu extrem de bine că cele vechi nu se termină niciodată.

Gata. Mă simt eliberat. Dacă dispar brusc de pe aici, să stiți de la ce mi s-a tras și să le împărtășiți și celor din jur cum m-am sacrificat pentru ADEVĂR, da?

P.S.În acestă dimineață am fost din nou învins de sistem: n-am mai suportat teribila presiune psihică și am aruncat tubul vechi. Deși se vedea clar că mai vrea și mai poate.