Ce voiam să zic, nu știu dacă ați retinut, dar mai sunt fix două zile până la sfârșitul campaniei „Convinge-ţi şeful!”, derulată de Telekom Romania, care te poate trimite la finala UEFA Champions League de la Madrid, împreună cu șeful tău și înca opt colegi. Așa că, dacă aveți de gând să faceți ceva în sensul ăsta, ar cam fi cazul.

Nu de alta, dar, la cum se prezintă lucrurile în momentul ăsta, sunt șanse mari să asistați la un Barcelona – Ajax de vis. Credeți-mă, merită să fii acolo doar pentru atmosfera din Madrid dinainte și de după meci. Un oraș întreg invadat de suporteri care cântă la toate terasele si prin toate piețele, indiferent cu cine țin, e ceva ce trebuie să vezi macar o dată în viață. Am asistat la asta de cinci ori și de fiecare dată îmi doream să nu se mai termine, să tină zile în șir. Mi face pielea de găină când imi amintesc cum arăta Fontana di Trevi împânzită de steagurile celor de la Manchester și Barcelona, iar pe margine fanii cântau, toți la un loc, indiferent ca erau englezi sau catalani. Nu știu dacă pot descrie în cuvinte, pentru că e ceva ce trebuie să trăiești ca să înțelegi cu adevărat.

Cât despre meci, ce să vă mai zic, când îl vezi de acolo, de pe stadion, dacă nu ești fanul înfocat al vreuneia dintre cele două echipe, te rogi pentru un singur lucru: dă doamne să fie un egal cu multe goluri, prelungiri și lovituri de la unșpe metri. Și toate astea din unul și același motiv: n-ai vrea să se mai termine niciodată.

Mno, acestea fiind zise, aici este site-ul unde vă puteți înscrie, pana pe 8 mai la ora 23:59. Dacă aveți cum, zic să nu ezitați, pentru că nici nu știți ce pierdeți.