Nu văzusem știrea de mai jos. Dar lasă c-am văzut-o acum. Mdeci, băiatu’ ăsta, Grasu XXL, rapper supărat sau ceva, coboară de pe scenă ca să lovească un adolescent. Cu pumnul.

N-am văzut până acum ceva mai de căcat legat de lumea asta a showbiz-ului. Și nu, nu ține niciun fel de explicație și nicio dezvinovățire. Pur și simplu nu avea voie să facă asta indiferent ce zicea copilul ăla din sală. Ești „artist”, în pula mea, ești acolo pentru oamenii ăia, să-i faci să se simtă bine, nu să-i bați. Orice ar fi strigat ăla, te făceai că nu auzi sau, în cel mai rău caz, chemai un organizator și-i spuneai ce te roade. Dar nu, rapper supărat fiind, dacă auzi o „muie” din sală, se umflă tărâța în tine, exact ca la precupețe, și dai repede fuga să altoiești vinovatul.

Well, din punctul meu de vedere orice casă de discuri ar trebui să rupă instant și unilateral contractul cu Grasu XXL și nimeni, niciodată, să nu-l mai cheme la vreun eveniment legat de muzică. Poate la ceva cu box, dar acolo cred că el ar fi încasatorul de serviciu. Bădigard la farmacie ar fi tot ce i-aș mai propune, dar și acolo cu perioadă de probă, că n-ai voie să lovești bătrânii veniți după medicamente. Iar ăsta pare rău tare, tre’ să stai cu ochii pe el. Odată scapă în moșnegi și mi ți-i face praf și pulbere. Plus femeile și copiii care trec prin fața farmaciei.

Acum iar o să aud d-alea cu „habar nu ai tu ce stres e în industria asta și cum te lasă nervii”. De parcă noi, toți ceilalți, am lucra pe o pajiște cu flori și albinuțe unde îngerași delicați ne toarnă ambrozie și nectar în pahare. Mhm, msuge-o!

Mă piș pe stresul tău, bă, Grasule XXL. Nu aveai voie să dai într-un spectator, nici dacă-l recunoșteai în public pe poștașul pe care-l bănuiești că face sex cu mă-ta!

Acum luați de vă uitați:

mihai_vasilescu_grasu-xxl

sursa foto