Dacă tot suntem azi pe subiectul mâncare, o să vă spun că refuz să mai intru în magazinele PENNY din cauza chestiilor ăstora din poză. Nu știu cum se numesc, tot ce știu este că sunt cu sirop de arțar și nuci pecan. Dacă le guști o dată, pur și simplu nu te mai poți opri din mâncat.

Iar eu cunosc extrem de bine treaba asta, de-aia refuz să mai intru în vreun PENNY. Azi, de exemplu, am fost nevoit să mă duc rapid până-n cel pe care-l am lângă casă. Fraților, m-am luptat din toate puterile mele să nu mă uit spre raftul ăla cu produse de patiserie proaspete. Eram ca Ulise când s-a legat de catarg, vă spun.

Mă uitam în orice altă parte, doar înspre raftul ăla nu. Habar n-am cum până la urmă tot m-am trezit lângă el. E posibil să fi fost vreo vrajă sau ceva, că efectiv nu-mi amintesc când le-am scos de pe raft și le-am pus în pungă. E a nu știu câta oară când pățesc treaba asta, habar n-am când ajung acolo și le cumpăr pe toate.

Dacă aș fi în locul oamenilor de la ăstora aș deschide magazine unde să se vândă doar chestiile astea cu sirop de arțar. Știți episodul ăla din Seinfeld în care Elaine are ideea genială să producă doar vârful brioșelor, pentru că doar ăla e gustos? Fix așa ar trebui să facă cu „băscuțele” astea cu arțar (sau cum s-or numi ele). Cred c-ar rupe, și-ar lăsa lumea plasele la coadă să nu cumva să-și piardă rândul.

Nfine, voiam să vă spun că un pic de noroc tot am avut: astea din poză erau ultimele trei bucăți.

Data trecută, n-am avut atâta noroc, a trebuit să cumpăr 18. Pentru că n-am cum să plec de-acolo și să las vreuna în urmă, nu mi-aș ierta-o niciodată. 🤷