Da, deși suntem de-abia în martie, deja am văzut unul dintre cele mai bune seriale din acest an. Și-o spun cu toată răspunderea.

Prieteni, aveți pe Netflix serialul „The Gentleman” (2024) care este un spin-off pentru filmul cu același titlu, „The Gentlemen”, din 2019, film pe care, dacă nu l-ați văzut, vi-l recomand.

Dar să știți că vă puteți uita liniștiți la serial, chiar dacă n-ați văzut filmul. Ambele sunt creația lui Guy Ritchie, așa c-ar trebui să știți la ce vă așteptați când le dați play.

Prieteni, atât vă spun: mi-a plăcut serialul de m-am pișat pe mine.

Pentru mine așa ar trebui să arate toate serialele de acțiune. Dur atât cât trebuie, tras de păr fix în doza potrivită, un pic de umor, un pic mai mult umor negru, vă zic, n-am putut să-l las până nu l-am terminat.

Dar dincolo de toate astea este jucat absolut impecabil. De altfel, degeaba avea umor și tot ce-am mai zis eu pe-acolo, dacă era jucat prost.

Dacă nu era jucat impecabil, nici nu m-aș fi putut uita la el, pentru că, pe alocuri, umorul lui Ritchie este despărțit de o linie foarte fină de posibilitatea de a se duce în ridicol, linie pe care o țin fix actorii cu jocul lor.

Există o mulțime de secvențe duse spre absurd (o să vedeți scena cu dansul găinii și-o să înțelegeți mai bine ce zic), scene care ar fi fost penibile fără jocul impecabil al actorilor. Sunt atât de buni oamenii ăia, doamne, sunt atât de buni oamenii ăia!

Nu știu ce-aș putea să vă mai spun ca să vă conving să-l vedeți. Eu știu doar că vine weekendul, voi faceți cum vreți.