Bărbați din toată lumea, pentru astăzi vă propun să faceți următorul experiment. Așteptați să vi se trezească jumătățile mai bune și le lăsați să se dezmeticească bine. Abia când sunteți convinși că s-au trezit de tot, aruncați așa într-o doară întrebarea:

– Știi ce zi e azi?

Dacă primiți răspunsul „miercuri”, puteți să vă vedeți liniștiți de treabă, diseară ieșiți cu băieții la bere. Eventual puteți să jucați și niște numere la loto, că pare ziua voastră extrem de norocoasă.

În schimb, dacă sunteți ghinioniști și răspunsul ei este „14 Februarie” sau „Valentine’s Day”, sper să fi fost suficient de inspirați cât să fi rezervat o masă pe undeva în seara asta.

Pentru că, prieteni, anul ăsta nu cred că mai scăpați doar cu flori. Anul trecut le-ați adus flori și pe 14 Februarie, și pe 24 Februarie, și pe 1 Martie, și pe 8 Martie. Păi cât să vă mai meargă?

Vă zic, dacă n-ați rezervat masă pe undeva, în locul vostru aș ruga un coleg de muncă s-o sune și să-i spună că vi s-a făcut rău la birou și v-a luat cu salvarea. De-aici încolo tot ce aveți de făcut e să vă țineți telefonul închis câteva ore. Cât să apuce să-și dea seama că dacă vă duceți spre Veșnicele Plaiuri ale Vânătorii, o să cam trebuiască să plătească singură ratele la bancă.

O lăsați să fiarbă bine și după trei-patru ore, o sunați și-i spuneți cu voce pierdută:

– Acum sunt bine, dar a fost cât pe ce…

De bucurie că încă n-o să-i ia banca mașina și casa, nu mai are nevoie nici de florile alea nenorocite. Garantez eu.

Cu plăcere!

P.S. Dacă munciți work from home, nu pot să vă ajut, sunteți pe cont propriu. 🤷‍♂️