Toată presa din țara asta a preluat știrea că românii își vor putea cumpăra bilete pentru Euro începând de luni, 4 decembrie. Toată presa, fără excepție, inclusiv televiziunile. Până și în timpul tragerii la sorți au tot repetat-o p-asta cu 4 decembrie.

Nimeni n-ar fi intrat pe site-ul UEFA să vadă că e activ portalul de ticketing încă de ieri. Pe scurt, biletele s-au pus în vânzare încă din primele minute după ce s-au tras la sorți grupele.

Așadar, dacă vreți să vedeți Naționala României pe stadion, biletele se cumpără exclusiv de pe site-ul UEFA, secțiunea ticketing. Deocamdată, că până la vară sunt convins c-or să apară și pe site-uri gen viagogo, dar la cu totul alte prețuri.

Bine, când zic că vă puteți cumpăra bilete nu e complet adevărat, deocamdată vă puteți doar înscrie pentru a cumpăra bilete. Pe 12 decembrie vom afla dacă toți cei care s-au înscris primesc dreptul de a plăti biletele pentru care au optat sau suntem prea mulți și se face tragere la sorți.

Eu m-am înscris pentru toate cele trei meciuri din grupă, așa că practic îmi fac un mare deserviciu scriind pe blog despre bilete, că mi-ar plăcea să nu stau totuși la mâna sorților. Sper că apreciați.

Ah, încă ceva, dacă vă băgați la bilete, sfatul meu complet dezinteresat este să vă rezervați de pe acum și hotelurile. Aseară prețurile deja săriseră binișor, nu mai găseai nimic decent sub 200 de euro pe noapte. Ok, înțeleg că „decent” poate să însemne altceva pentru fiecare din noi, dar chiar și-așa prețurile deja săriseră.

Vă dați seama că pe măsură ce ne apropiem de Euro, prețurile se vor duce la cer. Cazările ieftine se vor rezerva imediat, vor rămâne disponibile doar cele scumpe și foarte scumpe care, ce să vezi, se vor face și mai scumpe.

Acestea fiind zise, n-aveți idee cât îmi doresc să fiu pe stadion și Naționala să treacă de grupe cu mine în tribune.