Peste fix opt zile, dacă n-o numărăm și pe asta de azi, se deschide din nou cufărul cu licori magice: pe 1 noiembrie, prietenii de la FineStore dau drumul la Black Friday. Și dacă tot dau drumul, au zis s-o facă în stil mare, adică să țină toată luna noiembrie.

Cum se traduce asta pentru noi, muritorii de rând? Uite-așa:

➡️ 30 de zile cu mega-reduceri și extra-beneficii la peste 1500 de produse;

➡️ Un concurs mișto și niște surprize pe care n-am voie să le spun acum;

➡️ Branduri de top la super-preț (iată doar câteva exemple: Clase Azul, Matusalem, Gosset, Frapin, June, Flor de Cana, Foss Marai, Masi, Ronco di Sassi)

Frumos, nu?

Sfatul meu e să vă abonați la newsletter dacă vreți să fiți primii care află când se dă startul reducerilor.

E posibil să vă întrebați de ce să vă mai abonați dacă tot ați aflat când începe Blak Friday-ul. O întrebare foarte pertinentă, de altfel, dar la care am un răspuns la fel de bun.

În primul rând, ca să fiți siguri că prindeți pe stoc ce vă doriți voi să prindeți. Cererea e imensă de Black Friday, iar stocurile sunt limitate. De ce să riști să nu mai găsești fix ce-ți doreai tu să prinzi la super-preț?

Și nu e ăsta singurul motiv. Dacă tot s-au hotărât oamenii ăștia să facă Black Friday toată luna noiembrie, atunci cu siguranță pe parcursul întregii luni vor avea câte ceva de anunțat. Când ai 30 de zile cu discounturi,  concursuri și surprize, n-ai cum să le anunți pe toate din prima zi.

De-aia zic c-ar fi cel mai simplu să vă abonați la newsletter. Sau dacă vă e mai ușor așa, dați un follow pe Facebook sau Instagram pentru că, evident, vor anunța și acolo. Diferența e că email-ul îți vine sigur, pe când în Social Media ești la mâna algoritmilor.

Și-acum, ca să încheiem într-o notă optimistă, mi-ar plăcea să ajung în această viață să am atâția bani încât să mă pot duce pe la prieteni cu această modestă sticlă de Frapin Cuvee Rabelais. Sau, dacă trec printr-o perioadă grea și sunt strâmtorat, să le duc mai pe sărăcie așa un Clase Azul sau un Matusalem Sublime. Dar cu rușine în suflet și fără să mă pot uita în ochii lor când le dau. 😛

P.S. Vedeți că până începe Black Friday, încă mai e valabil pe site-ul FineStore cuponul de reducere de 20%. Că poate sunt printre voi oameni care au nevoie să cumpere ceva azi-mâine, nu peste opt zile.