A venit și ziua în care trebuie să recunosc fără vreo urmă de falsă modestie: sunt extrem de mândru de modul desăvârșit în care îmi curăț ceakrele.

S-a dovedit din nou că acționez impecabil din punct de vedere energetic și spiritual, sunt conectat cu Universul mai ceva ca un călugăr budist aflat la ultima reîncarnare.

Doar așa, prin modul absolut în care îmi îmbrățișez sinele, se poate explica inexplicabilul: am avut doar soare și căldură din prima secundă a ROCHARGE.

Bine, dacă e să-i întrebi pe colegii mei, o să auzi chestii precum „am avut noroc de vreme bună”. Exclus, prieteni, norocul și-l mai face și omul. Iar în cazul de față norocul lor au fost ceakrele mele curățate lună.

Care erau șansele ca pe sfârșit de septembrie și început de octombrie să nu vezi picătură de ploaie? Dar ce zic eu despre ploaie, să nu vezi nici măcar niște nori mai de doamne ajută? Vă zic eu care erau: zero, nada.

Am plecat în tur pe direcția Craiova. Cu doar o zi înainte, la Craiova ploua de rupea, ba chiar era furtună care dobora copacii prin oraș.

După care am plecat spre Timișoara. Idem, cu o zi înainte ploua. Am ajuns noi? Soare pe toată linia.

Ne-am pornit spre Târgu Mureș? Soare de puteai să faci plajă. Seara, dau drumul la tv și era ceva meci care se juca la Sibiu, adică la o azvârlitură de băț de Târgu Mureș. Să vă mai zic că la Sibiu ploua de rupea?

Și pot să continui așa pentru fiecare zi din cele opt.

De-aia zic s-o lăsăm mai moale p-asta cu norocul. Că dacă nu eram eu, cu ceakrele mele curate și sufletul pur de copil care și-a redescoperit energetic sinele, dar mai ales cu arma mea secretă, am fi plimbat romantic mașinile prin ploile de toamnă.

Cine manifestează pe pozitiv, lumea te vede!

Acum mai mult ca sigur vă întrebați care e arma mea secretă, este? M-am gândit mult dacă să vă dezvălui sau nu, dar până la urmă am cedat.

Asta e arma mea secretă:

Partenerii ROCHARGE 2023:

🚀 Un proiect susținut de Vitesco Technologies

🍀 Green Partner: Autonom

🚗 Pus pe șosea de: Michelin

🔋 Încărcat de:
MOON
Enel X Way
Renovatio e-charge
MOL Plugee

💻 Tehnologizat de: Server Config

📰 Partener media: Euronews România