În ședința de astăzi, cei de la CNA au hotărât să sancționeze postul Naşul TV pentru c-a difuzat imagini cu presupusele tuneluri dacice din Munţii Bucegi. Sper că știți cu toții depre ce e vorba, că tot internetul a râs pe subiect. Dacă nu, găsiți aici.

Postul a avut un răgaz de două săptămâni să vină cu dovezi că tunelurile dacice există. Cum, evident, nu s-a prezentat nici dracu’ cu vreo dovadă, cei de la Nașul TV au fost sancționați cu întreruperea emisiei timp de 10 minute (sursa). Puțin, foarte puțin, eu le-aș fi închis postul pentru minimum o lună, dacă nu definitiv.

Vedeți voi, asta ar trebui să fie regula pentru toți ăștia care elucubrează mizerii de genul pe posturi de televiziune sau pe alte canale media cu audiență mare. Ai două săptămâni să-mi dovedești că Oculta vrea să ne omoare pe toți. Sau să-mi arăți cincigeul din vaccinuri. Sau că Pământul e plat. Sau că reptilienii sunt printre noi. Sau că, sau că, sau că, nu mai insist, știți exact despre ce vorbesc.

Pentru toate mizeriile astea care nu fac decât să tâmpească și mai mult publicul să se ceară dovezi. Nu poți să-mi dovedești, la revedere. Sancțiune în primă fază, închis șandramaua la următoarea abatere.

Doar că toate astea nu se vor întâmpla niciodată. Știți de ce? Pentru că nu se știe niciodată când ai nevoie de televiziunea respectivă sau de canalele media cu audiență mare. De-aia.