Astrologii britanici au dat publicității zilele astea cel mai așteptat horoscop al anului: la ce seriale te uiți și ce tipuri de înghețată preferi, în funcție de zodie. A venit la fix, pe canicula asta. Acum mai rămâne de văzut doar dacă vă recunoașteți în nativii fiecărei zodii.

♈ Berbec

Hotărât și tenace, nativul din zodia berbec nu lasă nimic la voia întâmplării. Cu atât mai mult un lucru atât de important precum serialul lui de fiecare seară. Motiv pentru care îi ia minim doi ani să se hotărască la ce vrea să se uite. După care o ia de la capăt.

În timpul ăsta vizionează zeci de promo-uri și trailere, consumând cantități impresionante de înghețată cu cireșe amare sau alune de pădure.

♉ Taur

Nativul taur s-ar uita la seriale dacă ar găsi măcar unul singur făcut pe gustul lui. Dar cum încă nu s-au inventat regizorul, scenaristul, producătorul și subiectul care să-i poată satisface exigențele, taurul preferă să se uite la filme vechi, împarțite pe bucăți, în mai multe seri.

În schimb, a găsit rețeta perfectă pentru înghețată: o asortează la subiectul filmului. De exemplu, s-a descoperit că cei mai mulți dintre ei preferă să combine „Casablanca” cu înghețata de ciocolată și pepene.

♊ Gemeni

Nativii din zodia gemeni nu aleg înghețata în funcție de serial, ci serialul în funcție de înghețată. Doar n-o să te uiți la Outlander cu o cutie de înghețată cu fructe de pădure, ca animalele?

♋ Rac

Apetitul lor pentru mersul cu spatele este din plin dovedit de faptul că întodeauna se uită la seriale începând cu ultimul sezon. Astfel, se explică de ce nu o dată o să-i auziți exclamând despre câte unul dintre personaje: „păi ăsta nu era mort?”. Exact la fel consumă și înghețata: întâi fructele sau bucățile de ciocolată și abia dup-aia crema.

♌ Leu

Preferă vizionările în grup, cu prietenii. Nu are preferințe pentru un serial anume, atâta vreme cât îl alege EL, tot EL hotărăște la ce episod se oprește vizonarea și se merge la culcare și tot EL alege ce fel de înghețată se va consuma toată seara.

♍ Fecioară

Romantici incurabili, nativii aceste zodii nu au răbdare să se uite la un episod întreg. Vor da pe repede înainte până la scenele romantice pe care le vor savura zâmbind nostalgic, cu ochii plini de lacrimi. Au două tipuri de înghețată favorite, fisitc și vanilie, dar nu s-a stabilit cu precizie pe care dintre ele o preferă.

Din cauza emoțiilor nativii din fecioară o vor vărsa invariabil în pat înainte să apuce sa guste macar o lingură.

♎ Balanța

Apetența balanțelor pentru seriale este atât de mare încât se uita la câte două-trei în același timp. Un episod rulează pe tv, altul pe laptop și încă unul pe telefon. Concomitent. Timp în care gustă din înghețata cu cireșe de pe pat, mănâncă din cea cu alune de pe masă și dau o fugă s-o ia de la congelator p-aua de fistic de care uitaseră cu desăvârșire.

♏ Scorpion

Firi independente cu accente de individualism feroce, nativii din scorpioni nu mănâncă înghețată la seriale decât dacă sunt singuri în fața televizorului. Ar fi prea mult pentru ei să vadă cum se mai înfruptă cineva din înghețata LOR cu tiramisu sau din cutia de capuccino. Nu s-a descoperit ce tipuri de seriale preferă.

♐ Săgetător

În materie de seriale, motto-ul săgetătorului este: „nu contează la ce ne uităm câtă vreme pot să fac bancuri și să fiu în centrul atenției”. În ceea ce privește înghețata, săgetătorii vor fi fericiți câtă vreme o cumpără altcineva.

♑ Capricorn

Din păcate studiul n-a putut să releve serialele preferate ale capriconilor, pentru că ultimul nativ din această zodie, care a avut răbdare sa se uite la un serial, ne-a părăsit în cursul anului trecut. Tot din acest motiv astrologii britanici n-au putut să determine nici tipul de înghețată preferat, studiul dezvăluind doar că preferă cutiile de înghețată al căror capac nu le solicită mai mult de două secunde de atenție.

♒ Vărsător

Încă nu există vreun reprezentant al aceste zodii care să fi văzut de la cap la coadă un serial. Firi deschise și aplecate spre sfaturi de la terți, vărsătorii încep seara cu The Witcher sezonul 3, o continuă cu al șaselea din Black Mirror și o termină en fanfare cu Friends.

Nu e de mirare că același lucru se întâmplă și cu înghețata. Exită nativi vărsatori care cumpară tot ce găsesc la raft pentru O SINGURĂ SEARĂ de seriale. Pentru că niciodată nu știi cum te sună cineva și-ți spune că „aia cu alune e bună, da’ s-o vezi p-aia cu vanilie”.

♓ Pești

Visători și boemi, nativii din zodia pești nu reușesc să vadă mai mult de două seriale pe parcursul vieții. Pentru că pur și simplu uită ce s-a întâmplat în ultimul episod și de fiecare dată trebuie să-l revadă. Exact la fel se întâmplă și cu înghețata. Există nativi ai acestei zodii care trăiesc adevărate revelații când găsesc la raft un sortiment de înghețată nou-nouță, cu lămâie, și odată ajunși acasă descopera cu stupoare că mai aveau două cutii identice la congelator.

sursa foto: freepik.com