Da, deși n-aș fi zis, cred că e posibil să fiu un tip norocos. Nu sunt foarte sigur, dar se pare că există ceva șanse în sensul ăsta, altfel nu s-ar explica de ce acum, la ora când citiți asta, mă aflu la volanul unui Renault Austral.

Probabil deja ridicați din umeri și vă întrebați unde e norocul în toată treaba asta, că mașini am tot condus în ultima vreme, dar vă întrebați pentru că încă n-ați auzit tot.

Nu doar că sunt la volanul unui Austral, dar îl duc acasă, la mămicuța lui, în Paris. Nu? Tot nu vi se pare că e vreun mare noroc? Biiine, atunci mai zic.

Nu doar că eu și Australul mergem la Paris, dar am avut libertatea să-mi aleg singur câte zile să fac pe drum și pe unde să fie traseul. Prin urmare, prima oprire va fi la Ljubljana, după care urmează, în ordine: Lyon, San Sebastian și Orașul Luminilor. Nici acum nu e noroc? Oook, stați că mai am.

Nu doar că mi-am ales durata și traseul, dar voi face singur tot acest drum, și la dus și la întors. Distinsa stăpână a sufletului meu o să vină cu avionul direct la Paris și se va întoarce acasă tot pe calea aerului. Deci, practic, nu voi avea pe nimeni în dreapta care să-mi citească limitele de viteză de pe toate indicatoarele rutiere pe lângă care trec. 😊 Nu v-am convins nici așa? Mno, atunci mă forțați să scot asul din mânecă.

La Paris, la invitația celor de la Renault România, voi fi în tribune, o zi întreagă, la Roland Garros. Și nu că voi fi în tribune, ci voi fi chiar în arena centrală, Philippe Chatrier, unde voi sta în loja celor de la Renault care sunt parteneri oficiali ai turneului.

Iar ăsta, prieteni, chiar e un vis din copilărie care se va îndeplini exact pe data de 1 iunie. Nu cred că se putea o coincidență mai mișto.

Acum v-ați convins că există ceva șanse chiar să fiu un tip norocos?

P.S. Îl invidiez tare de tot pe cel care a gândit vizualul prin care Renault comunică parteneriatul cu Roland Garros. Mai precis, îl invidiez pentru ideea de a „murdări” sigla nouă cu praf de zgură, treabă care o face să se integreze perfect în peisaj.

Vă spun, când văd chestii ca asta, mi se face dor să lucrez în publicitate, după care îmi amintesc că nu-mi place munca și-mi trece.

P.P.S. Facem jurnal de călătorie? Sau mai scriu eu pe-aici când îmi aduc aminte?

Renault-ul Austral care merge cu mine la Roland Garros