Ieri n-am avut nimic, am ajuns acasă pe la 02:00 noaptea, obosit, dar vioi. De altfel, am mai stat vreo oră să bag un serial, că nu-mi era somn.

Azi-dimineață, parcă așa din senin, am simțit că mă ia așa cu niște fierbințeală pe la urechi. Gen, îmi ardeau ca atunci când mă trăgea de ele domn’ profesor de matematică în încercarea lui de a mă face să pricep că nu ai cum să te descurci în viață fără Șirul lui Rolle. Domn’ profesor, să mă iertați, dar se pare că am ajuns la 50 de ani fără să știu nicio secundă ce voia Rolle ăla de la mine.

Așa, revenind, ziceam că am început să simt niște fierbințeală pe la urechi, fierbințeală pe care am ignorat-o cu real succes. După care, de pe la prânz, lucrurile au început să se precipite rău de tot.

Fierbințeala din urechi s-a transformat în dureri în tot corpul. Și când zic „tot corpul”, vă rog să mă credeți că mă doare TOT, de la creștetul capului până la gambe. Inclusiv ochii sunt fierbinți și mă dor de nu pot să-i țin deschiși. Iar mușchii spatelui sunt o adevărată simfonie a durerii, vă spun. La fiecare mișcare mai amplă decât clipitul, mă simt ca și cum cineva îmi plimbă pe tot spatele o lamă fierbinte, la temperatura de topire a oțelului.

Până și abdomenul mă doare, deși cumva știm, și eu și boala, că stratul ăla de pe burtă e orice, numai mușchi nu.

Nfine, când m-am prins că e groasă, m-a luat panica: băi, și dacă e gripă? Mai nou, când încep să am simptome d-astea, am ajuns să mă rog să fie coviduț.

De covid nu-mi mai e frică absolut deloc. Am făcut de vreo trei ori varianta asta Omicron sau cum s-o mai numi ea. Frecție la picior de lemn, vă spun, n-a reușit să mă pună la pat, le-am dus fluierând pe picioare.

Pe când gripa, fraților, gripa aia pe care o știm cu toții, nu numai că a reușit să mă răpună câte o săptămână, dar știm cu toții că este singurul mod în care poți face un bărbat să simtă ce simte o femeie când naște. Adică fix cum mă simt io acum.

Vă zic, nu știu dacă mă apucă dimineața în viață. Iar dovada supremă este că tocmai i-am zis lu’ Mara care e pinul de la card.

Dacă e să nu mai dau niciun semn, să știți că mi-a făcut plăcere să vă cunosc.

sursa foto: freepik.com