Prieteni, am pentru voi o ghicitoare foarte interesantă. Vă concentrați, da? Că începem:

Dacă un blog este citit de fix 23 de oameni în fiecare zi (numărul este exact, nu e dat la întâmplare), iar ăia 23 de oameni care-l citesc în fiecare zi sunt și singurii oameni care comentează în fiecare zi pe acel blog, cum se numește treaba asta și de ce labă-n cerc?

Rog seriozitate și răspunsuri elevate, da? 😛

Nu glumesc. Acest blog chiar există. Nu-l știți pentru că este foarte exclusivist, în sensul că e citit și comentat doar de cei 23 de oameni. De-aia, dacă ar fi al meu, i-aș schimba numele în www.23suntemtoți.ro și-aș rupe. Vă spun, în juma’ de an aș scoate tricouri, șepci, hanorace, căni, agende, pixuri, toate cu numărul 23 pe ele. Aș vinde la promoționale d-astea de l-aș face invidios și pe Michael Jordan. Totuși, ca să nu mă dea Jordan în judecată, pe lângă numărul 23, aș pune discret, într-un cerc, și urme de labă. Să fie logo-ul cât mai personalizat.

Să nu mă înțelegeți greșit, nu e nimic rău ca un blog să fie citit de doar 23 de oameni, singurul lucru nasol e să te lauzi cu asta, deși blogul ăla există de niște foarte mulți ani. Bine, mă rog, alt lucru rău ar fi și ăia 23 de oamenii care-l populează, dar astea sunt deja detalii.

Iar acum să revenim la ghicitoarea noastră. Știe cineva cum se numește treaba asta și de ce labă-n cerc?

sursa foto: freepik.com