N-ai niciun chef să te mai ții de școală sau, doamne ferește, să te apuci de muncă? Perfect, atunci acest articol este fix pentru tine. După ce vei citi cele șase sfaturi și vei începe să le aplici imediat, succesul va veni practic peste noapte, iar odată cu el te vei umple de bani.

Să începem:

1️⃣ Regula de bază și cea mai importantă, regula de la care nu ai voie sa te abați niciodată: din momentul în care te-ai hotărât ce vrei să devii, nu mai ai voie să te recomanzi altfel decât INFLUENCER. Indiferent cu cine vorbești și în ce context, le precizezi oamenilor că tu ești creator digital și influencer, ca să fie clar cu cine vorbesc.

2️⃣ Altă regulă deosebit de importantă care derivă din cea de mai sus: cere cât mai multe lucruri moca. Acum ești influencer, prin urmare toți cei cu care interacționezi TREBUIE să-ți dea lucruri gratis sau cu discount de minimum 95%. Indiferent că vorbim despre mâncare, camere de hotel, mașini sau telefoane mobile. Datoria ta e să ceri, iar a lor să-ți dea.

3️⃣ Indiferent de modul în care te-ai hotărât să devii celebru (scris sau video), folosește o limbă română cât mai aproximativă. Vocabularul limitat și greșelile gramaticale vor atrage publicul ca un magnet.

4️⃣ Dacă te-ai hotărât să mergi pe video (te înțeleg, cine naiba mai citește în ziua de azi?) succesul este GA-RAN-TAT. Tot ce trebuie să faci este să postezi mii de videouri, cu tine, pe toate rețelele sociale. Nu contează că nu faci nimic interesant sau inteligent, tu postează, și succesul nu va întârzia să apară. Pentru un plus de autenticitate, folosește ca fundal sonor cât mai mult trap sau manele. Scuze, ȘI manele.

5️⃣ Pe lângă videouri, postezi și minimum cinci selfie-uri pe zi. Am zis minimum, dar studiile spun c-ar trebui de la zece în sus.

6️⃣ E puțin probabil să se întâmple, dar să presupunem c-au trecut deja trei luni de când ești influencer și te întrebi de ce oare încă nu ești invitat pe la televiziuni? Nici măcar la Măruță n-ai reușit sa ajungi. Nu te mai întreba, e din cauză că toată lumea are ceva cu tine. Sunt invidioși pe succesul tău fulminant și de-aia se prefac toți că nu te bagă-n seamă, Soluția? Te duci cu influensăreala la nivelul următor: scoți o piesă despre dujmani și pizmă. Da, da, cu „m”.

Gata, asta e tot. Aplică cu sfințenie regulile de mai sus și pregătește-te să devii celebru în maximum jumătate de an. Oamenii te vor opri pe stradă să-și facă selfie-uri cu tine, adolescenții îți vor cere timid autografe, iar femeile vor face coadă, de vei fi nevoit să dai bonuri de ordine.

Practic, celebritatea te așteaptă, trebuie doar să te apleci s-o culegi.

sursa foto: freepik.com