Azi e o zi din aia în care n-am chef de nimic. Mă termină la cap vremea asta, îmi vine să-mi fac un AMR, să-l pun pe perete și să tai cu markerul zilele rămase până la începutul lui martie.

Am cedat nevos până și pe partea cu alergatul afară. Am încercat, martor mi-e Bărbosul Suprem c-am încercat din răsputeri, dar frigul ăsta e mult peste ce pot eu să duc. Așa că, de ieri, am abonament la sală. Aia e, o să alerg pe bandă până o da colțul ghiocelului. Singura mea alinare este că de săptămâna viitoare e februarie, mai e o lună și-am scăpat.

Nfine, dacă tot n-am chef de absolut nimic, mă gândeam să vă întreb ce bloguri mai citiți. Sunt șanse ca răspunsurile voastre să mă ajute și pentru „Ce mi-a plăcut”, nu de alta, dar a devenit din ce în ce mai greu de făcut rubrica asta.

Iar când zic „bloguri”, să știți că mă refer și la platforme pe care publică mai mulți contributors (cum ar fi pressone sau republica) sau la persoane care publică direct pe Facebook, scriu mișto și merită urmărite.

Ah, încă ceva, aveți bloguri pe care le citeați și acum nu mai există sau au fost lăsate în paragină? Dacă da, care sunt alea? Că poate le mai dăm un impuls celor care le dețin să se reapuce de scris.

Nu vă ascund că sunt extrem de curios de răspunsurile voastre.

P.S. Vă rog eu frumos să nu-mi dați exemple de canale de youtube, sau de podcasturi, sau de orice altceva ce nu este conținut scris. Facem articol separat pentru altfel de content, dacă e, dar acum chiar vreau să aflu ce mai citește lumea în aceste vremuri în care, pentru specialiști, blogurile nu mai există și contentul scris se îndreaptă spre moarte clinică.