LATER EDIT

S-a efectuat tragerea la sorți. Coșul cadou va ajunge la jeni

Uite că s-au legat lucrurile frumos și pot să vă fac un cadou chiar de ziua mea, zi care a fost exact ieri. E drept că pentru bunul mers al acestui demers mă ajută prietenii noștri de la Finestore, dar până la urmă și de asta există prietenii, să te ajute și să-i ajuți.

Acum, hai să le luăm pe rând, ca s-ajungem și la cadou.

Unu. În buna lor tradiție, Finestore anunță că au dat drumul vânzărilor de coșuri cadou, dar și că astăzi, luni 28 noiembrie, aveți un discount suplimentar de 10% pentru orice comandă.

Discountul se acordă pentru orice produs, nu doar pentru coșurile cadou, dar este valabil exclusiv pentru cumpărăturile online. De obținut se obține simplu, pe baza acestui cod: CADOU10.

Doi. Nu uitați că doar azi, mâine și poimâine, adică până pe 30 noiembrie, se mai află în desfășurare concursul care are ca premii 20 de vouchere a câte 500 de lei. Tot ce aveți de făcut este să cumpărați măcar un produs care vă trimite automat la tragerea la sorți pentru vouchere. Produsele respective le recunoașteți ușor: au etichetă verde pe care scrie „verde la Black Friday”. Ce, v-ar strica un voucher de 500 de lei?

Trei. Că tot vorbeam mai sus de coșurile cadou, să știți că ele se numesc așa tocmai pentru că sunt o soluție elegantă să faceți cuiva un cadou mișto. Că altfel le-ar fi zis simplu „coșuri”.

Voi decideți cui le-ați putea faceți cadou. Merg la fel de bine și pentru angajați, și pentru șefi, și pentru familie, și pentru prieteni, și pentru mama soacră, și pentru iubitul soției. Toate conțin băuturi fine și produse mișto.

Patru. Ca dovadă că sunt un cadou mișto, o să vă fac și eu vouă cadou un coș. Mai precis pe ăsta: Coș Cadou Premium Cuvee Purcari. Cine o să fie fericitul posesor? Ei, prieteni, acum e acum. După o scurtă dar profundă chibzuință, m-am hotărât să ne distrăm azi. Că ce naiba să și facem într-o zi de luni înainte să înceapă „puntea”?

Prin urmare, cine vrea Coșul Cadou Premium Cuvee Purcari trebuie să-și pună la bătaie abilitățile de poet nedescoperit (încă). Trebuie să compuneți un catren și să-l lăsați în comentarii. Uite, ceva de genul ăsta:

Nu vreau să vă spun din nou,

Dar o fac, că nu mă doare,

Ca s-aveți un coș cadou,

Faceți rimele să zboare.

Desigur, dacă vă simțiți inspirați, sky is the limit. Puteți să treceți de la nivelul de catren simplu, la cel de epigramă, puteți să compuneți glosse, balade, ode sau imnuri, Luceafărul sau Miorița puteți să le rescrieți, va fi cu atât mai distractiv. Cum ziceam, se pleacă de la nivelul de catren, în rest, poezie să fie.

Nu descurajați dacă nu vă știți talentați pe partea asta, se iau în considerare și poeziile cu rimă albă. Ca să-l parafrazez pe Ion Heliade-Rădulescu: scrieți, prieteni, orice, numai scrieți. Și al vostru va fi coșul. Tragerea la sorți o s-o fac fix pe 1 Decembrie.

Cinci. Dacă v-am stârnit curiozitatea pentru coșurile cadou, mai trebuie să știți câteva lucruri importante:

👉 Sunt peste 100 de modele;

👉 Sunt doar produse premium ambalate elegant;

👉 Livrarea este rapidă pentru că se face din stoc;

👉 Se poate face livrare la adrese multiple. Adică Finestore trimite coșurile la adresele pe care le vreți voi. Dacă solicitați asta, fetele din call center vă vor suna ca să le spuneți unde să direcționeze Coșurile.

Iar acum, vă las o selecție de coșuri, poate vă dau vreo idee:

➡️ Premium Cuvee Purcari

➡️ Căsuța cu Surprize

➡️ Iconic Moet

➡️ Impressive

➡️ Delicatese Gourmet

➡️ Imperial Dream

➡️ Happy Reindeer

➡️ Life Treasures

➡️ Delicii si Tradiții

➡️ Artisan Treats

Acum mor de curiozitate să văd cât sunteți de fierți pe poezie, Minuleștilor.